Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Invoering

Canadian College ligt in het centrum van het centrum van Vancouver, aan de Alberni-straat, naast modewinkels, toprestaurants en beroemde hotels. Onze campus omvat 28 klaslokalen, hè! restaurant, kantoren en een zonnig dakterras. We hebben ook een off-campus studentenresidentie op wandelafstand.

Gebouw

Klaslokalen bevinden zich op de 2e, 3e en 4e verdieping, met kantoren op de 4e verdieping en een grote daktuin op de 5e verdieping.

Klaslokalen

Onze moderne klaslokalen, elk uitgerust met supersnel internet, krachtcentrales voor de apparaten van studenten en een high-definition scherm, zijn ontworpen om studentgericht leren mogelijk te maken.

eh! Restaurant

Met heerlijk eten en een vriendelijke sfeer, Eh! is een perfecte plek om te eten, drinken en een praatje te maken na de les. Eh! biedt korting op maaltijdplannen voor studenten en organiseert ook elke week een gratis conversatieclub.

Kantoren

Op de vierde verdieping, in ons grote open kantoor, staat ons gastvrije personeel klaar om u te helpen tijdens uw verblijf.

Dakterras

Het dakterras is een geweldige buitenruimte waar studenten kunnen lunchen en deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals zomerbarbecues, pingpong, yoga en danslessen.

Studenten residentie

De studentenresidentie ligt in het centrum van Vancouver, op een steenworp afstand van Stanley Park, dicht bij vele betaalbare restaurants en bars, en op korte loopafstand van Canadian College .

Locaties

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Vragen