Keystone logo
Campion College

Campion College

Campion College

Invoering

Campion College is de eerste tertiaire hogeschool voor vrije kunsten in Australië en leidt studenten op in de geesteswetenschappen en wetenschappen, die de kern vormen van de westerse intellectuele traditie.

Onze bachelordiploma is gebaseerd op het traditionele liberal arts-model, een bewezen onderwijsstructuur die de intellectuele en persoonlijke ontwikkeling van studenten bevordert en hen op unieke wijze voorbereidt op zowel werk als leven. Het omvat systematische en geïntegreerde studie over de geesteswetenschappen heen, waarbij echte vrijheid van denken wordt gestimuleerd door de geest voor de waarheid te openen. Dit model benadrukt het vermogen om kritisch te denken en rationeel te argumenteren, terwijl het de creatieve, analytische en onderzoeksvaardigheden ontwikkelt die belangrijk zijn in elke carrière.

Als katholieke instelling streven we ernaar om een fundamentele opleiding te bieden die inzichten in geloof en rede integreert. Studenten zullen worden blootgesteld aan de spirituele, morele, intellectuele en culturele tradities van het geloof, terwijl ze een begrip ontwikkelen van de rol van het christendom in de geschiedenis van de westerse beschaving. We beschermen de zoektocht naar de waarheid door een reeks intellectuele vrijheden in evenwicht te houden.

Locaties

  • Toongabbie

    8-14 Austin Woodbury Pl, 2146, Toongabbie

    Vragen