We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Campbell Institute

Campbell Institute

Campbell Institute

Invoering

Bij Campbell krijgen studenten het allerbeste Engelse taalonderwijs als onderdeel van een verrijkende studentenervaring op onze campussen in Wellington en Auckland. We zijn trots op Campbell's lange geschiedenis en reputatie voor het leveren van academisch leren van wereldklasse in een zorgzame en ondersteunende omgeving. De oorspronkelijke visie van onze oprichters wordt vandaag voortgezet met een geweldig team van gepassioneerde leraren die geven om alle aspecten van de opleiding van een student in Nieuw-Zeeland - academisch, sociaal en ervaring in en buiten de klas.

Met campussen in zowel de hoofdstad van Nieuw-Zeeland (Wellington) als de grootste stad (Auckland), is Campbell perfect gepositioneerd om uitstekend Engels taalonderwijs te geven aan studenten met een scala aan studievereisten over de hele wereld. De Campbell Institute , regelmatige voortgangscontroles en aanvullende ondersteuning van studenten zorgen voor de ideale leeromgeving om uw Engelse taal te verbeteren.

Locaties

  • Wellington

    Wellington Railway Station 2 Bunny Street, 6011, Wellington

    Vragen