Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Invoering

Camden County College is een van de grootste, meest uitgebreide community colleges in New Jersey en de omliggende regio. Het is een essentiële hulpbron voor transferonderwijs, personeelstraining en culturele evenementen en heeft sinds 1965 een vergunning van de staat New Jersey. De missie van het College werd gelanceerd toen begin 1967 wat de Moeder van het Verlosserseminarie was geweest, werd gekocht. herfst, begon de eerste klas van Camden County College-studenten cursussen te volgen op de Blackwood Campus en de eerste afstudeerklas was 1969.

Tegenwoordig delen de twee campussen van het College in Blackwood en Camden, samen met extra locaties in Cherry Hill en andere educatieve sites, de gemeenschappelijke missie om toegankelijk, betaalbaar hoger onderwijs en beroepsstudie te bieden. De aanwezigheid van het College in de stad Camden begon in 1969 en kreeg in 1991 de status van volledige campus. Tegenwoordig ondersteunt de Camden City Campus de economische ontwikkeling van de stad Camden en Camden County door middel van universitaire studies en training van het personeel.

In 2011 nam CCC het bestuur over van het Camden County Regional Emergency Training Center (RETC), in Lakeland, waar de Camden County Fire Academy en de Camden County Police Academy zijn ondergebracht. Datzelfde jaar viel alle opleiding voor volwassenen die werd aangeboden aan het Technical Institute of Camden County in Sicklerville onder toezicht van het College. De Cherry Hill-locatie van Camden County College werd in 2000 geopend als resultaat van een unieke publiek-private samenwerking tussen het College, Cherry Hill Township en de William G. Rohrer Charitable Foundation.

Het College streeft ernaar actief postsecundair onderwijs van hoge kwaliteit te bieden dat leidt tot betaald werk voor inwoners van Camden County en de omliggende gemeenschap. Recente studies van gegevens van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs hebben aangetoond dat CCC behoort tot de 50 beste hogescholen van het land voor het afronden van een universitair diploma in het onderwijs en tot de top 100 van universitaire diploma's die zijn afgerond door Afro-Amerikaanse studenten. Het College schrijft jaarlijks meer dan 17.000 studiepunten in voor meer dan 100 diploma- en certificaatprogramma's en wordt nationaal erkend als een leider in geavanceerde technologieprogramma's. Het College is ook een essentiële hulpbron voor transferonderwijs, op maat gemaakte training voor het bedrijfsleven en de industrie, en gemeenschapsgerichte culturele kunsten.

Het College handhaaft het laagste collegegeld in de staat door middel van fiscaal rentmeesterschap en ondernemingspartnerschappen. Geleid door een sterke strategische planning streven de administratie, de faculteit en het personeel ernaar om programma's en diensten te bieden die het succes van studenten garanderen.

Locaties

  • Camden

    North Broadway,200, 08102, Camden

    Vragen