Keystone logo
Cambridge Regional College Niveau 4 HNC-certificaat in toegepaste wetenschappen (biologie)
Cambridge Regional College

Niveau 4 HNC-certificaat in toegepaste wetenschappen (biologie)

Cambridge, Verenigd Koninkrijk

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit Higher National Certificate Level 4 wordt zowel fulltime als parttime aangeboden en biedt je naast de ontwikkeling van academische kennis en inzicht ook specialistische wetenschappelijke praktische technieken. Praktische sessies worden gehouden in gespecialiseerde laboratoria met bekwame docenten in hun gekozen vakgebieden. Er is de mogelijkheid om aanvullende kwalificaties te behalen, zoals de RSciTech-prijs bij de Royal Society of Chemistry. Er worden ook uitstapjes aangeboden naar lokale wetenschappelijke laboratoria.

Deze kwalificatie is bedoeld om u de vaardigheden en kennis te geven voor een succesvolle baan in biologisch gebaseerde industrieën of voor verdere opleiding en training voor biologische wetenschappers die momenteel werkzaam zijn in verschillende technische werkzaamheden. Het kan ook de voortgang naar een bachelordiploma of verdere beroepskwalificaties of het BTEC Level 5 HND Diploma in Applied Sciences aan Cambridge Regional College .

Studenten kunnen de cursus ook volgen in combinatie met een Higher Apprenticeship-standaard op niveau 5 (Technician Scientist) als u momenteel in de wetenschappelijke sector werkt. Deze cursus duurt 42 maanden en omvat HNC- en HND-kwalificaties.

Na het behalen van de kwalificatie konden studenten het BTEC Level 5 HND Diploma in Applied Sciences bij CRC behalen en vervolgens doorstromen naar een verscheidenheid aan opleidingen zoals BSc (Hons) Life Sciences; BSc (Hons) Biologie / Biologische wetenschappen / Menselijke biologie; BSc (Hons) Forensische wetenschappen / scheikunde / biologie; BSc (Hons) Voeding en diëtetiek.

Studenten zouden ook vooruitgang kunnen boeken op het gebied van werk, bijvoorbeeld Technician Scientist; Laboratorium technicus; Onderzoekstechnicus; Ontwikkelingstechnicus; Productietechnicus; Wetenschapstechnicus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Internationaal Foundation Programma in Biologische Wetenschappen en Psychologie
    • Coventry, Verenigd Koninkrijk
  • Certificaat van prestatie in Marine Diving Technician
    • Santa Barbara, Verenigde Staten
  • Diploma Hoger Onderwijs Biologie
    • Online United Kingdom