Keystone logo
Brighton Institute Of Technology BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management
Brighton Institute Of Technology

BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management

Melbourne, Australië

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van individuen die gespecialiseerde kennis en vaardigheden toepassen, samen met ervaring in leiderschap en management, in een reeks bedrijfs- en industriële contexten. Individuen op dit niveau gebruiken initiatief en oordeel om een reeks leiderschaps- en managementfuncties te plannen en te implementeren, met verantwoordelijkheid voor persoonlijke en teamresultaten binnen brede parameters.

Ze gebruiken cognitieve en communicatieve vaardigheden om informatie uit verschillende bronnen te identificeren, analyseren en synthetiseren en hun kennis over te dragen aan anderen, en creatieve of conceptuele vaardigheden om ideeën en perspectieven uit te drukken of te reageren op complexe problemen. Op het moment van publicatie zijn er geen licentie-, wetgevende of certificeringsvereisten van toepassing op deze kwalificatie.

Brighton Institute Of Technology vereist dat elke student die het Advanced Diploma of Leadership and Management wil doen, ofwel het Certificate IV in Leadership and Management, het Diploma of Leadership and Management, het equivalent daarvan of een hogere kwalificatie heeft behaald. Het wordt onwaarschijnlijk geacht dat een student zonder voorafgaande studie deze kwalificatie met succes zal kunnen afronden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Strategisch Leiderschap en Verandermanagement
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Uitmuntendheid op het gebied van strategisch leiderschap
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Geavanceerd strategisch leiderschap en verandermanagement
    • London, Verenigd Koninkrijk