Keystone logo
Bridgwater & Taunton College Mode en textiel (A-niveau)
Bridgwater & Taunton College

Mode en textiel (A-niveau)

Bridgwater, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit is een zeer creatief onderwerp dat je inzicht geeft in de diverse toepassingen van materialen, technieken en processen die relevant zijn voor het mode- en textielspecialisme. Je brengt een conceptuele benadering van het onderwerp door het werk van anderen te verkennen, deel te nemen aan technische workshops, zelfstandig te experimenteren en je eigen ideeën te ontwikkelen rond onderwerpen die voor jou van belang zijn.

Je werkt met zowel vastgestelde als zelfonderhandelde opdrachten om vaardigheden te ontwikkelen voor het oplossen van problemen, creatief denken, praktische toepassing van kennis en inzicht in verband met academisch onderzoek.

Alle aspecten van kledingconstructie en textielontwerp worden aangeleerd om creatieve resultaten mogelijk te maken die toekomstige ontwerpers zeker zullen uitdagen. Er is een sterke band met de Modeacademie en werkgevers buiten het College, zodat er mogelijkheden zijn om verdere overdraagbare vaardigheden op te bouwen, waaronder communicatie, teamwerk, evenementenorganisatie en presentatie door middel van innovatieve, professionele projecten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Fashion Design for Beginners Online Short Course
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Fashion Design and Draping Workshops for 16 to 18 Year Olds Short Course
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Fashion Design CSM Summer School Short Course
    • London, Verenigd Koninkrijk