Keystone logo
Brampton College A Level Art
Brampton College

A Level Art

Hendon, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De kunstafdeling hier op Brampton College bevordert de ontwikkeling en beoefening van vaardigheden en ontwikkelt het visuele bewustzijn en conceptuele denken van studenten in een wereld die in toenemende mate wordt gedomineerd door visuele informatie. Er is een nadruk op experimenteren en studenten worden aangemoedigd om op een dynamische en energieke manier te werken, maar ook met gevoeligheid en zorg.

We hebben textielfaciliteiten, waardoor studenten een verscheidenheid aan textieltechnieken kunnen leren, gebruikmakend van de naai- en verfraaiers, en een spuitkamer. We hebben ook een fotografische donkere kamer die is gewijd aan het verwerken en afdrukken van zwart-wit. Andere faciliteiten die voor studenten beschikbaar zijn, zijn onder meer olieverf, grafiek, 3D-modellering, digitale fotografie en beeldmanipulatie.

Galerijbezoeken zijn in beide jaren een essentieel onderdeel van de cursus. Naast deelname aan studiereizen, wordt van studenten ook verwacht dat ze gebruik maken van de vele musea en galerieën die Londen te bieden heeft. Recente reizen omvatten bezoeken aan de Saatchi Gallery, Tate Modern, The Barbican en enkele van de kleine onafhankelijke galerijen in Oost-Londen. Elk jaar is er een vierdaagse reis naar het buitenland die plaatsvindt tijdens de helft van oktober; recente bestemmingen waren onder meer New York en Venetië. Lees hier over het recente bezoek van de afdeling aan Venetië: Venice Art Trip 2017

Voor het eerst dit jaar organiseerde de afdeling Art & Photography de eerste off-site tentoonstelling van het College, met het werk van A2 Art and Photography-studenten in Brick Lane's galerij, 5th Base. Je kunt hier meer lezen over deze opwindende lancering voor de afdeling: Brampton's eerste Art and Photography Interim Show.

Kunst is een uitdagend en veeleisend vak, waar studenten zelfstandig moeten denken en hun ideeën op een persoonlijke manier moeten ontwikkelen. In de Art Department stellen we hoge eisen aan individuele bekwaamheid, met als doel individuele creatieve talenten aan te boren, zelfexpressie aan te moedigen en het verleggen van grenzen te bevorderen, in een ondersteunende en gestructureerde omgeving. Kunst is een leuk en lonend onderwerp en bovenal is het ons doel dat de studenten het zo ervaren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Associate of Arts in kunstgeschiedenis voor overdracht (AA-T)
    • Berkeley, Verenigde Staten
  • Associate Degree in KUNSTgeschiedenis
    • Alameda, Verenigde Staten
  • Associate in Arts in Art History for Transfer
    • Santa Clara, Verenigde Staten