Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Geschiedenis van wetenschap, technologie en geneeskunde (minor)
Binghamton University, State University of New York

Geschiedenis van wetenschap, technologie en geneeskunde (minor)

Binghamton, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.070 *

Op de campus

* voor inwoners van de staat New York | voor inwoners van buiten de staat en internationale inwoners - $ 26.160

Invoering

De minor Geschiedenis van de Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde vormt een aanvulling op de studie van studenten met een hoofdvak in andere vakgebieden met een samenhangend, thematisch programma Geschiedenis. De minor laat studenten kennismaken met de geschiedenis van wetenschap, technologie en geneeskunde in verschillende tijdsperioden, geografische regio's en religieuze en culturele systemen.

Het plaatst ontwikkelingen binnen wetenschap, technologie en geneeskunde in een specifieke historische context, en moedigt studenten aan om deze ontwikkelingen te beschouwen in relatie tot bredere politieke, sociale, culturele en intellectuele trends. Het beoogt studenten bloot te stellen aan historische methodologie en historische vragen, waardoor hun begrip van de ontwikkeling van aanverwante velden in de levens- en natuurwetenschappen, techniek, geneeskunde, verpleegkunde en milieustudies wordt vergroot en verdiept.

Elke student die de minor Geschiedenis van de Wetenschap, Technologie en Geneeskunde voltooit, ontwikkelt in overleg met de adviseurs van de afdeling een programma om aan de minoreisen te voldoen.

Stages, onderzoeksmogelijkheden en meer

Alle majors en minors Geschiedenis volgen een seniorenseminarie waarin een geschiedenisprofessor hen adviseert bij het uitvoeren van hun historisch onderzoek. Geschiedenismajors kunnen in overleg met een lid van de faculteit ook een onafhankelijke studie volgen op het onderzoeksgebied dat voor hen van belang is. Alle studenten zijn welkom om hun geschiedenispapers ter publicatie in te dienen bij het door studenten uitgegeven Binghamton Journal of History. Studenten moeten ook letten op mogelijkheden om zich in te schrijven voor een door de faculteit geleid studieprogramma in het buitenland in locaties als Griekenland, Turkije of Frankrijk. Veel geschiedeniscursussen bieden ook ruimte voor onderzoek door studenten of voor gemeenschapsgeëngageerd service-learning, service-learning, service-learnin, over historische perioden, gemeenschaps-geëngageerd service-learning en service-learning werk. Studenten kunnen zich ook aanmelden voor een stage waarmee ze Harpur-punten kunnen verdienen voor veldervaring bij een plaatselijk museum of onderzoeksbibliotheek. Voor verdere hulp bij het vinden van stage-, service-learning- en studiemogelijkheden in het buitenland in de geschiedenis, bezoek het Fleishman Centre for Career and Professional Development, het Centre for Civic Engagement en het Office of International Education and Global Initiatives.

De afdeling is ook lid van Phi Alpha Theta, een professionele vereniging die tot doel heeft de studie van de geschiedenis te bevorderen. Elk voorjaar houden we een ceremonie om nieuwe leden te introduceren en de winnaars van studentenprijzen te vieren.

Versneld/4+1 graden

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in onze versnelde/4+1 opleidingen waarmee studenten in slechts 5 jaar hun bachelor- en masterdiploma kunnen behalen!

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen