Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Invoering

Binghamton University, State University of New York (SUNY), is de #1 openbare universiteit in New York en #52 in de VS (Forbes, 2023) en wordt consequent gerangschikt als de beste waarde onder de 50 beste openbare universiteiten van het land (US News & Wereldrapport). Met 18.000 afgestudeerde en niet-gegradueerde studenten, zes scholen en meer dan 130 academische programma's combineert Binghamton de sfeer van een middelgrote instelling met de middelen van een grote onderzoeksuniversiteit. In elke major zijn er verschillende exclusieve honoursprogramma’s en onderzoeksmogelijkheden voor studenten. Binghamton ligt in New York op een campus, genesteld in pittoreske glooiende heuvels, maar toch slechts een paar uur verwijderd van grote stedelijke centra zoals New York City, Boston en Toronto.

In onze zes woongemeenschappen woon je en maak je vrienden in een ondersteunende, sterke minigemeenschap binnen de grotere universiteit. Elke gemeenschap heeft zijn eigen eetzaal, persoonlijkheid en tradities. De stad Binghamton ligt op een klein eindje rijden en studenten kunnen gratis met de bus rijden om te genieten van tal van lokale restaurants, professionele sporten, kunst en entertainment. Binghamton zorgt ervoor dat onze studenten veilig blijven. Alle deuren van de residentie zijn 24 uur per dag vergrendeld, waarvoor toegang met een sleutelkaart nodig is; er is politie op de campus aanwezig en een noodcommunicatiesysteem.

Met 21 NCAA Division I-teams, talloze clubsport- en intramurale teams, plus meer dan 450 door studenten geleide organisaties en clubs, is er altijd wel iets te doen! Een bekroond centrum voor loopbaanontwikkeling geeft Binghamton-studenten een aanzienlijk voordeel als ze afstuderen. Jaarlijks rekruteren ruim 1.800 werkgevers Binghamton-studenten, waaronder Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung en vele anderen.
Samen gaan we tot het uiterste. Psycholoog of econoom, bioloog of ingenieur, je wordt alles behalve gewoon en je studeert af, voorbereid om de uitdagingen van morgen aan te gaan en een positief verschil te maken in de wereld.

Binghamton University is een vooraanstaande openbare universiteit.

We hebben een academische cultuur die rigoureus, collaboratief en gedurfd innovatief is. Onze campus is een voorbeeld van de beste soort openbare universiteitservaring: rijk diverse studenten, een actief sociaal leven en diepe betrokkenheid binnen de gemeenschap. Elk van onze studenten brengt, net als jij, een specifieke visie en talenten mee om een uniek perspectief te creëren. Het zijn ontdekkingsreizigers en vernieuwers; ze houden van een uitdaging en zijn bereid de handen uit de mouwen te steken.

Een diploma dat je naar plaatsen brengt!

Binghamton heeft een van de beste 4-jarige afstudeercijfers (73%) in de Verenigde Staten en de beste onder de SUNY-scholen. Dat vertaalt zich in besparingen! Door in 4 in plaats van 5 jaar af te studeren, bespaar je minimaal €30.000!

Accreditaties

 • Middle States Commission on Higher Education (MSCHE)
 • Onze professionele scholen en programma's zijn allemaal volledig geaccrediteerd door hun professionele accreditatieorganisaties.

Campusfuncties

  toelatingen

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AACSB

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Vragen