Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Invoering

Binghamton University, State University of New York (SUNY), is de nummer 1 openbare universiteit in New York en werd onlangs door Forbes uitgeroepen tot een van de "New Ivies". We zijn een middelgrote universiteit met 18.000 studenten en afgestudeerden, waaronder meer dan 1.500 internationale studenten uit meer dan 100 landen. Binghamton biedt toponderwijs in zes scholen en 130+ academische programma's, met verschillende exclusieve honoursprogramma's en onderzoeksmogelijkheden van wereldklasse voor studenten in elke richting.

Op de campus is er altijd wel iets te doen, met 21 NCAA Division I-teams en meer dan 450 door studenten geleide clubs en organisaties. Binghamton University ligt verscholen in schilderachtige, glooiende heuvels op slechts enkele minuten van een bruisend centrum waar studenten de kunst, lokale restaurants en professionele sporten kunnen ontdekken. We zijn slechts een paar uur van grote stedelijke centra zoals New York City, Boston en Toronto, en onze bekroonde carrière centrum verbindt studenten met kansen in het hele land en over de hele wereld.

Binghamton biedt talloze hulpmiddelen om leerlingen te ondersteunen bij het leren en excelleren, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Gecombineerd met een betaalbare prijs verdient Binghamton University consequent een ranglijst met de beste waarde onder Amerikaanse universiteiten.

Locaties

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Vragen