Bangkok Thai Cooking Academy
About
Gespecialiseerd in Thaise culinaire kunsten met training en recepten in het Engels, bieden we professionele trainingen van één tot vier weken. In de loop der jaren hebben veel koks, chef-koks, jacht- en executive chef-koks en aspirant-beginners bij ons getraind. Leer meer dan 160 professionele Thaise gerechten met speciale nadruk op het bereiken van authentieke aroma's, smaken en professionele presentatie. Privé-accommodaties zijn beschikbaar voor onze studenten. Leer in Bangkok, de City of Angels, en ervaar de meest exotische stad van Azië. Welk niveau van kookvaardigheid je nu ook hebt, wij kunnen je naar het volgende niveau brengen!
Invoering
Thaise culinaire trainingsschool
Studentenvisa en hotelstages beschikbaar
Professioneel - Authentiek - Intensief - All Inclusive
Training voor jachtchefs, nieuwe restaurantstart-ups en diegenen die Thais willen leren koken als een Thai.
We zijn in Bangkok, de hoofdstad van de Thaise culinaire keuken en de thuisbasis van wereldberoemde Thaise gerechten. Wie zou de Thaise keuken beter kennen dan wij, en waar zou je anders heen gaan om de Thaise keuken goed te leren? Onze Thaise keuken is geen fusion of bereid met vervangende ingrediënten. We gebruiken authentieke ingrediënten en leren je hoe Thaise gerechten horen te smaken. Doe mee met ons verfijnde en langlopende cursusprogramma voor chef-koks. Je kunt 1 week of maximaal 4 weken studeren. Oefening baart kunst, en dit is precies wat u bij ons gaat doen. Je leert wekelijks 40 professionele Thaise gerechten.
Tijdens je culinaire opleiding kun je verwachten dat je leert over:
- Thaise ingrediënten - fruit, groenten, kruiden, specerijen, pasta's, sauzen, ...
- Professionele voedselbereiding, kooktechnieken & presentatie
- Thais kookgerei – woks, steamers, friteuses,…
- Currypasta's (ouderwets gemaakt met vijzel en stamper)
- Roerbakken, Salades, Soepen, Voorgerechten, Stomen, Frituren, Desserts
- Dips, sauzen & pasta's
Neem een kijkje op onze FACEBOOK-pagina: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/
ONZE CULINAIRE TRAININGSAANPAK
De beste manier om te leren koken, is door het zelf te doen. In ons intensieve, praktijkgerichte programma koken studenten, koken en koken. Met recepten in je hand legt je chef-instructeur eerst elk gerecht uit en demonstreert het. Je maakt aantekeningen en stelt vragen. Dan is het jouw beurt om te dupliceren wat is aangetoond. Door elk gerecht zelfstandig te bereiden, leer je hoe je het moet bereiden. Je "creatie" wordt vervolgens bekritiseerd en je instructeur vertelt je hoe je het kunt verbeteren.
Doorgaans worden dagelijks 8 professionele Thaise gerechten uitgebreid behandeld (40/week). Na bevredigende voltooiing van de toegewezen gerechten, eindigt de les elke dag.