Kookkunsten
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Online USA
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Ons programma belicht competentiegerichte training door middel van progressieve leereenheden. Een groot deel van de training zal plaatsvinden in onze trainingskeukens, waardoor studenten veel “kooktijd” krijgen om hun vaardigheidsniveau te laten groeien. Door gebruik te maken van een 'hands-on' benadering van voedselproductie, werken studenten individueel of in kleine groepen. Bovendien worden "Core" culinaire academische vaardigheden opgenomen in het trainingsschema van de student. Deze aanvullende vaardigheidsklassen omvatten Voeding, Inkoop & Inventaris, Restaurantbeheer, menu en andere "kern" -lessen.
Elke aandachtseenheid begint met de culinaire basisles. Latere voedselproductieklassen ontwikkelen meer geavanceerde technieken en zorgen voor een meer diepgaande evaluatie van studenten.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
AAS in culinaire kunsten
- Jersey City, Verenigde Staten
- Union City, Verenigde Staten
Gastronomie- en restauratietechnicus
- Barcelona, Spanje
Associate Science Degree in culinaire kunsten
- Riverside, Verenigde Staten