Keystone logo
Avans University of Applied Sciences

Avans University of Applied Sciences

Avans University of Applied Sciences

Invoering

Studeren bij Avans University of Applied Sciences betekent het opdoen van state-of-the-art kennis. Maar dat is niet alles. Je leert ook hoe je deze kennis kunt toepassen in echte zakelijke of professionele projecten. Onze studies zijn perfect afgestemd op de eisen van organisaties en bedrijven die internationaal opereren. De universiteit is in 2023 voor de 11e achtereenvolgende keer door de toonaangevende hbo-gids "Keuzegids Hbo" opnieuw gerangschikt als de beste nr. 1 grote hogeschool van Nederland! Avans staat al 13 jaar in de top 3 en dat laat zien dat we de lat hoog leggen, wat ook terug te zien is in ons eigen keurmerk.

Beleef Avans

Krijg een uniek inzicht in de Engelstalige bachelorprogramma's van Avans University of Applied Sciences . Het hele jaar door vinden er verschillende virtuele evenementen plaats om je een eerste indruk te geven van Avans en haar opleidingen. Docenten lichten het programma uitgebreid toe en studenten delen hun ervaringen bij Avans. Lees meer details op de website .

Campusfuncties

Thuis voelen

En bovendien zorgen we ervoor dat je je als buitenlandse student helemaal thuis voelt in Nederland. Een van de manieren waarop we dit doen, is door hoogwaardige accommodatie te organiseren en u te helpen met uw visumpapieren (Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst). We heten je warm, zorgzaam en persoonlijk welkom. Bij aankomst krijg je een uitgebreide introductie over Avans en de stad. Je ontmoet andere buitenlandse studenten. We bieden je ook alle kansen om mee te doen aan het bruisende studentenleven.

Steun

Avans biedt een professioneel team van studentendecanen om je te ondersteunen bij alle vragen die te maken hebben met je studie en het studentenleven. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat je alleen wetenschappelijk goed kunt presteren als je je prettig voelt in je omgeving.

Je bent in goede handen

Huidige en oud-studenten beschouwen Avans University of Applied Sciences als de beste universiteit in zijn soort in Nederland. We zijn enorm trots op deze prestatie en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

  Locaties

  • 's Hertogenbosch

   Avans University of Applied Sciences 's-Hertogenbosch Campus Onderwijsboulevard 215, 5223 DE, 's Hertogenbosch

  • Breda

   Avans University of Applied Sciences #2 Breda Campus Hogeschoollaan 1 , 4818 CR, Breda

  Vragen