Keystone logo
Australian Institute Of Personal Trainers

Australian Institute Of Personal Trainers

Australian Institute Of Personal Trainers

Invoering

Bij het Australian Institute Of Personal Trainers zijn we experts op het gebied van welzijn, voeding en fitness, en voorzien we onze studenten van het beste in online en face-to-face onderwijs.

Opgericht in 1999, zijn we uitgegroeid van een handvol campussen in Queensland tot een netwerk van meer dan 150 campussen en mentoren in heel Australië, waardoor we een toonaangevend marktaandeel in het arbeidsnetwerk hebben in de sector van fitnessonderwijs.

We spelen in op alle leerstijlen en onze flexibele studiemogelijkheden zijn gericht op praktisch leren en praktijkervaring, ontworpen om in uw schema te passen. We zijn er trots op een reeks kwalificaties aan te bieden op het gebied van fitness, voeding en sportmanagement.

In overeenstemming met de toonaangevende gezondheids- en fitnessketens van het land, waaronder Goodlife Health Clubs, Genesis Fitness Clubs, Fitness First en meer dan 60 onafhankelijke operators, zetten we ons in om de normen en het profiel van Personal Trainers te verhogen.

Locaties

  • Brookes Street,54-58, 4006, Bowen Hills

Vragen