Keystone logo
Arcadia University The College of Global Studies STUDIE IN HET BUITENLAND BIJ BANGOR UNIVERSITY
Arcadia University The College of Global Studies

STUDIE IN HET BUITENLAND BIJ BANGOR UNIVERSITY

Glenside, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bangor University ligt tussen de met sneeuw bedekte bergen van Snowdonia en de ruige, prachtige kustlijn van Noord-Wales. De kwaliteit van het onderwijs, het uitstekende onderwijs en de bloeiende studentengemeenschap zorgen voor een levendig semester op een van 's werelds mooiste plekken. Schrijf je in voor lessen in de verschillende academische afdelingen van Bangor, inclusief afdelingen die onderzoek van wereldklasse organiseren. Studeer hier en ervaar een deel van de wereld dat doordrenkt is van Arthuriaanse mythen en legendes. Wales biedt veel te ontdekken, met duizend jaar oude kastelen en middeleeuwse steden zoals Chester en York op korte reisafstand. Grote steden als Londen, Liverpool, Manchester en Dublin zijn slechts een paar uur rijden. Stel dat je een student bent die op zoek is naar een meeslepende ervaring, van onafhankelijkheid geniet en zich aangetrokken voelt tot de levensstijl van een betaalbare kleinere stad met een mix van vriendelijk, landelijk en stedelijk leven. Dan is Bangor wellicht precies wat u zoekt.

Je volgt 3-6 lessen per semester voor een totaal van 12,5-15 studiepunten per semester.

Als Arcadia-student in het buitenland, ondersteun je ook Arcadia-medewerkers in het London Centre om je te helpen je te settelen en te genieten van je semester.

Bangor herbergt het grootste Ocean Science Department in Europa. Studenten in het voorjaarssemester hebben de mogelijkheid om te studeren op het zeeschip en het onderzoekscentrum van Bangor op het eiland Anglesey.

Bangor staat op de eerste plaats in het Verenigd Koninkrijk voor clubs en verenigingen, met honderden om uit te kiezen. U kunt deelnemen aan een divers gebied van activiteiten, projecten, vrijwilligerswerk, clubs en sportteams. De universiteit biedt uitstekende sportfaciliteiten voor een verscheidenheid aan sport- en buitenactiviteiten en het Pontio Arts Centre voor professionele rondleidingen en een bioscoop op de campus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Associate Degree in Bedrijfsmanagement
  • Kenosha, Verenigde Staten
  • Elkhorn, Verenigde Staten
  • + 3 meer
 • Associate Degree - Zakelijk
  • San Jose, Verenigde Staten
 • AAS in Hospitality Management (ondernemerschap)
  • Jersey City, Verenigde Staten
  • Union City, Verenigde Staten