Keystone logo
American National College Natuurlijk: TOEFL examenvoorbereiding
American National College

Natuurlijk: TOEFL examenvoorbereiding

Request duration

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Cursus: TOEFL Examenvoorbereiding

TOEFL is de meest populaire examen voor Noord-Amerikaans Engels. Onze TOEFL en Academisch Engels Examenvoorbereiding cursus geeft u de test vaardigheden en het niveau van het Engels dat je nodig hebt om goed te doen op uw examen.

Wat zijn TOEFL Examenvoorbereiding?

Onze TOEFL iBT en Academisch Engels Examenvoorbereiding cursussen bereiden je voor op een hoge score op de TOEFL-examen door te focussen op examenstrategieën die en het benadrukken van het academisch Engels vaardigheden die nodig zijn voor het examen succes.

De cursus bestaat uit TOEFL-gericht lezen, schrijven, luisteren en spreken, plus praktijk examen vragen en simulatie testen. Wennen aan de test die omgeving, de structuur van de test en de praktijk van de Engels die u nodig hebt.

Lezen en Schrijven

In het Engels schrijven klasse, leren de studenten over de aard van het lezen vragen en schrijven taken die deel uitmaken van het hoofdstuk lezen en het schrijven gedeelte van de TOEFL IBT. Ze leren strategieën die hen zal helpen de vragen te beantwoorden en hun lees-en schrijfvaardigheid scores te verbeteren. In de lezing hoofdstukken van deze Engels learning cursus, studenten ontwikkelen scannen vaardigheden, leren lezen voor de belangrijkste ideeën en details, woordenschat vaardigheden te ontwikkelen, tonen begrip van lange en complexe zinnen, en de organisatie van idee te analyseren. In de sectie schrijven, zullen de studenten die proberen om Engels te leren in Atlanta leren om verschillende types van essays met inleidende paragraaf, body punten, en een afsluitende paragraaf te schrijven. Vaardigheden bewerken worden ook ontwikkeld door middel van een herziening van het Engels grammatica.

Spreken en luisteren

In de Engels sprekende cursus leren de studenten over de soorten spreekopdrachten en luisteren materialen die deel uitmaken van de sprekende sectie en de sectie luisteren van de TOEFL IBT. Studenten studeren ESL kunnen leren strategieën die hen zal helpen de vragen te beantwoorden en het verbeteren van hun spreken en luisteren scores. In de sprekende gedeelte, leren de studenten aan te geven en verklaren hun mening. Ze tonen ook hoe stukjes informatie verkregen uit verschillende bronnen zijn gerelateerd. In de sectie luisteren oefenen leerlingen beantwoorden vragen van verschillende types, waaronder de belangrijkste idee en detail vraag, spreker houding en het doel vragen, leren om de organisatorische structuren van de lezing of academische discussie te identificeren. Naast het leren hoe te antwoorden spreken en luisteren vragen de studenten ook hun uitspraak vaardigheden en notitie te ontwikkelen die vaardigheden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen