We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
American European Education

American European Education

American European Education

Invoering

American European Education werd in 2007 opgericht in Brasov, Roemenië als de eerste internationale hotelmanagementschool in het land met als hoofddoel onderwijs en training in gastvrijheid te bieden aan Roemeense studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van wereldwijde carrières. De komende jaren vallen vier Academies onder American European Education ( American Hotel Academy, TASTE, Manhattan Studies Institute, Digital Hub Academy) door een verscheidenheid aan programma's aan te bieden in hybride formaten en in combinatie met stages.

Wij geloven in het combineren van professioneel georiënteerd onderwijs met training van toegepaste vaardigheden in een internationale setting in een verscheidenheid aan hospitality management disciplines, digitale marketing disciplines en business management disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele hoger onderwijsinstellingen. Dit is het fundament waarop de school is gebouwd en dit is hoe we onze studenten helpen hun carrièredoelen te bereiken. Onze studenten leren momenteel van 50 internationale faculteiten, allemaal doorgewinterde professionals of master- en PhD-opgeleide docenten. De lessen en praktijksessies vinden plaats op de twee campussen ( New York en Roemenië ), terwijl stages in de sector voornamelijk in de Verenigde Staten en Europa worden aangeboden. Na de succesvolle implementatie van het eerste internationale hoger onderwijsprogramma in hospitality management in Roemenië, versterkt de school nu haar internationale focus door internationale studenten uit te nodigen om zich in te schrijven voor het tweede studiecentrum/internationale campus in New York.

Locaties

 • Brașov

  Strada Vlad Tepes nr.16, 500092, Brașov

  • New York

   370 Lexington Ave, Suite 701, NY, 10017, NY 48 Wall Street, 11th Floor,, New York, NY, 10005, New York

   Vragen