Keystone logo
Academy of Leadership Sciences Switzerland

Academy of Leadership Sciences Switzerland

Academy of Leadership Sciences Switzerland

Invoering

OVER ALSS

We bieden onze onderwijsactiviteiten aan met behulp van blended learning dat online digitale media combineert met traditionele lesmethoden. Onze studenten hebben de mogelijkheid om 100% online of een gemengde methode online en face-to-face te studeren, waarbij ze één tot twee keer per jaar een week lang vergaderen in Zürich-Zwitserland, Dubai-VAE of Las Vegas-VS. We bieden onze cursussen, workshops en programma's aan in de volgende domeinen: leiderschap en bedrijfskunde (inclusief specialisaties), leiderschap in het hoger onderwijs, leiderschap in de politiek, leiderschap in de gezondheidszorg, leiderschap in recht en leiderschap en kunst. Onze leiderschapsprogramma's zijn gericht op competenties van efficiënt leiderschap die u blootstellen aan principes die nuttig zijn in elk carrièregebied. Onze studenten zijn bereid om hun organisatie naar meer effectiviteit en succes te leiden.

ALSS doet er alles aan om u flexibele, gemakkelijke en kwalitatief hoogstaande opleidingen en cursussen te bieden. Of je nu je carrière wilt bevorderen met een masterdiploma van een van onze programma's, of gewoon een paar cursussen wilt volgen in een interessegebied, we hebben een leerprogramma dat bij je past.

ALSS actief in Zwitserland en de rest van de wereld. Wij staan voor excellentie in leiderschapsonderwijs, onderzoek, advisering, consultancy en coaching. We willen dat leiders beter worden, dus bieden we hen actuele onderzoeksresultaten, praktisch leiderschap en managementleren.

 • Start voorwaarden:
  • 1 maart
  • 1 oktober
 • Studiemogelijkheden: online 100% of gemengd online en face-to-face, een week in Zürich-Zwitserland, Dubai-VAE of San Diego-VS.
 • Vergoedingen: SFR 16500
 • Voorwaarden lesgeld: voor elke cursus SFR 1500, te betalen vier weken voor aanvang van de cursus.

Andere beschikbare cursussen:

ALSS biedt ook cursussen Certificate of Advanced Studies (duur 8 weken, online):

Korte cursussen (duur 4 weken, online):

Klikhier voor het volledige overzicht van cursussen.

Waarom kiezen voor de Academy of Leadership Sciences - Zwitserland?

ALSS gaat over persoonlijke ontwikkeling en gemeenschap. Wanneer je ervoor kiest om ALSS bij te wonen, ALSS je je niet alleen aan bij een groep diverse studenten en docenten; je sluit je aan bij een groep mensen uit alle lagen van de bevolking die een unieke ervaring delen.

Onze faculteit is toegewijd om u te helpen uw opleiding in evenwicht te brengen met uw persoonlijke en professionele verplichtingen - het is onze toewijding. Door flexibele ALSS , toegewijde loopbaanadviseurs en kwaliteitsprogramma's streeft ALSS ernaar een zorgzame en ondersteunende leeromgeving te bieden om uw succes als student te verzekeren.

 • We bieden een studentgericht onderwijs dat flexibel is en persoonlijke aandacht geeft aan de behoeften van studenten.
 • We hebben een diverse faculteit en studentenpopulatie en bieden studenten een comfortabele leeromgeving.
 • We bieden je de mogelijkheid om te studeren en te leren met studenten van over de hele wereld.
 • We helpen studenten zelfvertrouwen te krijgen door middel van kleine klassen en individuele aandacht. Dit stimuleert interactieve discussies en zorgt voor uitstekende communicatie en feedback tussen studenten en docenten.
 • Moderne faciliteiten en locaties op enkele van de meest pittoreske plekken in Zwitserland.
 • We bevorderen internationaliteit: studenten en facultaire organen hebben verschillende nationaliteiten.
 • De mogelijkheid om te studeren met professoren die het hoogste niveau van training en ervaring in de klas brengen.
 • We hebben zeer gekwalificeerde professoren die zowel educatieve als praktische ervaring hebben in hun vakgebied.
 • We actualiseren onze onderwijsprogramma's om gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en lesmethoden.
 • We bieden op maat gemaakte programma's, evenals persoonlijke instellingen en afstandsonderwijs voor werkende individuen.

Statistieken

10+

Jarenlange ervaring

100+

cursussen

2.000+

Tevreden studenten

20+

Landen

  Locaties

  • Zürich

   Leutschenbachstrasse 95, 8050, Zürich

   Vragen