Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Albion College

Albion College

Albion College

Invoering

Albion College is een niet-gegradueerde instelling voor vrije kunsten die zich inzet voor academische excellentie. We zijn leergericht en erkennen dat waardevol leren plaatsvindt in en buiten het klaslokaal, op en buiten de campus. We bereiden studenten voor om kritisch denken om te zetten in actie.

Albion College bereidt gedurfde, doelgerichte studenten voor op actie.

We zijn een landelijk erkende school voor vrije kunsten met sterke banden met onze lokale gemeenschap. Onze studenten volgen hun passies terwijl ze een echt begrip van de wereld krijgen. Ze leren kritisch denken om te zetten in zinvolle actie. Onze faculteit maakt mentorschap tot hun topprioriteit. We geven prioriteit aan het opbouwen van een cultuur van verbondenheid die ruimte maakt voor iedereen. Albion-studenten studeren af, klaar om te gedijen in lonende carrières, een zinvol leven te leiden en te helpen bouwen aan een betere wereld.

Ons doel

Albion College zich in voor liberaal onderwijs in de kunsten en wetenschappen. Wij geloven dat een dergelijke opleiding individuen in staat stelt een leven te leiden met een constructief doel en prestatie, verrijkt door het vertrouwen en plezier dat voortkomt uit logisch, fantasierijk en menselijk denken. In het licht van deze visie streven we ernaar om in een residentiële omgeving een ondersteunende, intellectueel stimulerende gemeenschap te creëren en te behouden die nieuwsgierigheid, creativiteit, afwijkende meningen en diversiteit tentoonspreidt en prijzen.

Wij geloven in de fundamentele waarde van een brede blootstelling aan intellectuele en artistieke prestaties, aan het beste dat is gedacht en gezegd over de wereld en onze plaats daarin. Een Albion College -opleiding laat studenten kennismaken met klassieke vormen van analyse, interpretatie en argumentatie; naar het ontvouwen van wetenschappelijk onderzoek naar de aard van de fysieke wereld; tot de manieren waarop hedendaagse debatten voortkomen uit een historische maar voortdurende dialoog over blijvende vragen en deze uitbreiden.

Bij Albion College nodigen we studenten uit om deel te nemen aan voortdurende gesprekken over hun culturele erfgoed, maar die toch reageren op wereldwijde problemen. We geloven dat onze studenten hun eigen stem zullen vinden door aandacht te schenken aan de beste uitingen van westerse en andere intellectuele en spirituele tradities. In plaats van een passieve aanvaarding van dergelijke tradities uit te nodigen, moedigen we studenten aan om ze in vraag te stellen en uit te dagen, om het sociale gebruik dat ze dienen en de doelen die ze bepleiten ethisch te evalueren. In onze optiek is liberaal onderwijs een vorming in actief burgerschap en dienstbaarheid.

Onderwijzen en leren staan centraal in onze missie. Dit betekent dat hoewel de faculteit productief is in wetenschappelijke en creatieve inspanningen, hun primaire inzet is om les te geven, in het bijzonder om de intellectuele betrokkenheid en groei van studenten te bevorderen. De primaire verantwoordelijkheid van studenten aan het Albion College is het ontwikkelen van beheersing van de methoden waarmee kennis wordt verworven, kritisch geëvalueerd en op de juiste manier toegepast. Wij geloven dat een dergelijke nadruk studenten voorbereidt op een leven lang leren en een veelvoud aan mogelijke carrières door hun brede redeneer-, schrijf- en spreekvaardigheid te ontwikkelen. Hoewel het klaslokaal de kern vormt van onze educatieve missie, zijn we van mening dat de hele universiteitsgemeenschap moet delen in de leerervaringen in onze woonomgeving en door betrokkenheid bij kansen en ervaringen buiten de klas, inclusief die in de stad Albion .

Bij het rekruteren van nieuwe leden voor de College-gemeenschap, zoeken we mannen en vrouwen met een intellectuele belofte van verschillende raciale, klasse-, etnische en geografische achtergronden, wier perspectieven kunnen bijdragen aan een proces van wederzijdse educatie binnen en buiten het curriculum. Dit doel kan het best worden bereikt in een omgeving waar individuen verschillen waarderen en een constructieve dialoog aangaan om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Door onze educatieve missie na te streven, geloven we dat alle leden van de Albion-gemeenschap zullen groeien in het vermogen om effectief samen te werken, te leven en te dienen met anderen.

Campusfuncties

Ontdek alles wat onze campus te bieden heeft, van ultramoderne laboratoria tot meer dan 140 hectare aan paden, bos en landbouwgrond.

Hoogtepunten

Met bijna 600 hectare te ontdekken, is er voor elk wat wils.

Natuurcentrum Whitehouse

We noemen het het groenste klaslokaal op de campus, en het is het enige klaslokaal waar een rivier doorheen loopt. Het Whitehouse Nature Center is 140 hectare aan buiteneducatie en wordt compleet geleverd met een bezoekerscentrum met een klaslokaal, observatieruimte voor dieren in het wild en live-exposities van lokale reptielen en amfibieën.

Het Ludington Center

Het Ludington Center, gelegen in het hart van het centrum van Albion, is een gezamenlijke gemeenschapsruimte voor Albion College en de stad Albion. Het Ludington Center is de thuisbasis van de Albion College Institutes en het Career and Stage Center.

Het Held Equestrian Center

Het Nancy G. Held Equestrian Centre beslaat 340 hectare en is het enige manege op de campus van een privéschool in Michigan. Of je nu een toekomstige cardioloog bent die voor het eerst paard wil rijden of een levenslange ruiter, je zult kansen vinden om te rijden en deel te nemen aan wedstrijden.

Het Dow recreatie- en wellnesscentrum

Het Dow Recreation and Wellness Centre brengt 18.000 vierkante meter aan educatieve en recreatieve voorzieningen samen. Het omvat het Ungrodt Tennis Center, het Dean Aquatic Center en het onlangs uitgebreide fitness- en studentenactiviteit Serra Fitness Center.

Stockwell-Mudd-bibliotheken

De Stockwell-Mudd Libraries, gelegen op de Academic Quad, omvatten de gedrukte en elektronische collecties van Albin, samen met een groeps-, interactieve en privé-studieruimten, de College-archieven en speciale collecties, en ons Read Between the Grinds Cafe en het Cutler Center for Studenten succes.

Door de cijfers

574 hectare

Om te verkennen, inclusief het Whitehouse Nature Centre en het Equestrian Centre

18.000 vierkante voet

Van fitness en gemeenschappelijke ruimte in het Dow Recreation and Wellness Center

14 woongebouwen

Waar u uw huis kunt bouwen en uw gemeenschap kunt vinden

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Albion

   611 E. Porter St., 49224, Albion

   Vragen