Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Asian Institute of Hospitality Management (AIHM)

Asian Institute of Hospitality Management (AIHM)

Asian Institute of Hospitality Management (AIHM)

Invoering

Onderwijs in Zwitserse stijl naar Azië brengen

Het Asian Institute of Hospitality Management (AIHM) in academische samenwerking met Les Roches, is het belangrijkste horeca-instituut in de regio. Gemodelleerd naar de Zwitserse onderwijsstijl, biedt het een rigoureus maar toch goed afgerond academisch programma dat studenten de vaardigheden en het vertrouwen geeft om te slagen. AIHM werd opgericht in academische samenwerking met Les Roches International School of Hotel Management. AIHM staat consistent in de top vijf van horeca-instituten wereldwijd en werkt nauw samen met Les Roches bij het ontwikkelen van zijn curriculum en het opleiden van zijn docenten.

Studenten die een BBA in Global Hospitality Management volgen, zullen een opleiding volgen in kernmanagementvakken en praktische kunsten. De leerervaring is studentgericht en voor elke student geïndividualiseerd, zodat hij/zij de beste kans op succes heeft. En hoewel het programma academisch streng is, geeft het hen de vrijheid om hun leertraject te ontwerpen. Studenten genieten het voorrecht om uitwisselingen te kunnen volgen op de Les Roches-campussen in Crans-Montana, Zwitserland, of Marbella, Spanje, of zelfs om over te stappen en af te studeren met een Les Roches-diploma. Wat de AIHM ervaring uniek maakt, zijn de stages die een integraal onderdeel van het programma vormen.

Als onderdeel van het Minor Hotels-netwerk is de AIHM campus gevestigd in een echt luxe hotel, het enige instituut ter wereld met deze opzet. Studenten worden dagelijks ondergedompeld in de kunst van gastvrijheid en kunnen tijdens hun stage werken bij een van de meer dan 500 Minor Hotels-accommodaties verspreid over zes continenten. Minor Hotels is het grootste horecabedrijf van Azië en tevens het snelst groeiende ter wereld. Na hun afstuderen genieten studenten van een voorkeursstatus bij het bedrijf, evenals de mogelijkheid om deel te nemen aan het graduate trainee-programma met een snelle doorstroom naar management. AIHM : het opleiden van de leiders van morgen en het voorbereiden van studenten op het leven.

Waarom kiezen voor AIHM

AIHM ontsluit de toekomst voor de leiders van de horeca van morgen

Opgericht door Minor Hotels, een van 's werelds snelst groeiende horecabedrijven, in academische samenwerking met Les Roches, een wereldleider op het gebied van horecaonderwijs.

AIHM combineert voorbeeldig Zwitsers onderwijs met een mondiale mentaliteit en een internationale kijk om u de meest intensieve gastvrijheidstraining in de regio te geven. Door het door Les Roches geaccrediteerde curriculum voor de eerste keer naar Zuidoost-Azië te brengen, leggen we de nadruk op ervaringsleren, waardoor onze studenten in een toppositie afstuderen om internationale banen te verwerven of ondernemers te worden die een nieuwe wereld creëren met hun unieke visie.

 • Dynamisch curriculum dat evolueert met de horeca
 • Internationale faculteit met tientallen jaren ervaring in hospitality management
 • Diverse, mondiale campussen

Excellentie in onderwijs

AIHM biedt u de opleiding en hulpmiddelen die u nodig hebt om de leidinggevende van uw carrière te worden. Ons goed afgeronde curriculum biedt Zwitserse standaardcursussen aan studenten in Zuidoost-Azië, waardoor ze vooroplopen in het horecaonderwijs. Door modellering uit de echte wereld en praktijkgerichte klassikale ervaring aan te bieden, met cursussen die variëren van horecaprognoses tot voedsel- en drankbeheer, moedigen we studenten aan om groots te dromen. AIHM helpt u daar te komen.

Feiten in één oogopslag

Dit zijn slechts enkele redenen waarom AIHM een nieuwe topkandidaat is voor horecaopleidingen in de regio.

De AIHM -aanpak

De AIHM aanpak is meeslepend, dynamisch en mondiaal. AIHM brengt onderwijs van Zwitserse kwaliteit naar Zuidoost-Azië, met de nadruk op ervaringsleren. Studenten kunnen genieten van de voordelen van internationaal onderwijs in een omgeving die oosterse perspectieven begrijpt, begeleid door docenten die gepassioneerd zijn over het bevorderen van culturele integratie. Ons onderwijs benadrukt een mondiale kijk, wat betekent dat je tijdens je studie verbonden blijft met de wereld. Dit alles plaatst je in een uitstekende positie om na je afstuderen een carrière waar ook ter wereld na te streven.

Competitieve stagemogelijkheden

AIHM plaatst je op felbegeerde stageplaatsen bij 's werelds toonaangevende horecamerken. Tijdens je studie loop je twee intensieve stageplaatsen: één in Thailand en één in het buitenland.

Licentie en accreditatie

AIHM heeft een licentie van het Ministerie van Onderwijs in Thailand, met een curriculum ontworpen in academische samenwerking met Les Roches.

Campusfuncties

Studeer gastvrijheid in een van de meest bezochte landen ter wereld. Studenten komen van over de hele wereld naar AIHM om hun passie voor gastvrijheid aan te wakkeren. We zijn een bloeiende gemeenschap van dromers en doeners – een diverse groep mensen, die de mogelijkheid omarmen om samen te werken en van elkaar te leren. Dit is je kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten; netwerken met contacten uit landen over de hele wereld; om iets nieuws te leren over de plek die je vrienden thuis noemen.

Van het bruisende stadsleven tot pittoreske tropische stranden, je ervaart het beste dat Thailand te bieden heeft als je je inschrijft bij AIHM. Ontdek wat voor jou inspiratie geeft, hier op onze werkelijk mondiale campussen.

Bangkok-campus

De AIHM Bangkok Campus ligt langs de glinsterende Chao Phraya-rivier, de thuisbasis van enkele van 's werelds meest innovatieve, luxe hotels en restaurants. Levendig, energiek en vol van smaak: er is altijd wel iets te doen in deze wereldberoemde, kosmopolitische stad. Laat het opwindende tempo van Bangkok het toneel vormen voor jouw opleiding.

Rondom Campus

Omringd door stadslichten. Aangedreven door mogelijkheid. Ontdek een campus als geen ander.

Over de Bangkok Campus van AIHM

Ervaar het leven op de campus op zijn best.

 • Gelegen in het Avani+ Riverside Bangkok Hotel
 • accommodatie
 • Laptopvereisten
 • Het horecacomplex van het Minor Hotel
 • Reizen naar de AIHM Bangkok Campus
 • Verplaats je door de stad vanaf de AIHM Bangkok Campus
 • Verken Bangkok

Pattaya-campus

Met een adembenemende oceaanachtergrond voor toponderwijs, plaatst AIHM's Pattaya Campus je in het grootste en snelst groeiende toeristische centrum van Thailand. Omringd door industriële referenties zoals de grootste jachthaven van Azië, is dit de plek waar je moet zijn. Maak contact met gelijkgestemde mensen met verschillende achtergronden en ontdek een transformatieve gastvrijheidsopleiding op een toeristische hotspot op onze Pattaya Campus.

Rondom Campus

Ontdek wat jouw inspiratie opwekt op onze Pattaya Campus.

Over de Pattaya Campus van AIHM

Studeer gastvrijheid op de beste resortbestemming van Thailand.

Onze campuslocatie in Pattaya

Onze campus bevindt zich in Royal Garden Plaza Pattaya en vlakbij enkele van de meest erkende horecanamen in Thailand, waaronder het Avani Pattaya Resort.

 • accommodatie
 • Laptopvereisten
 • Aankomst voor internationale studenten
 • Ondersteuning van de toeristische groei van Pattaya
 • Reizen naar de AIHM Pattaya-campus
 • Verken Pattaya

  toelatingen

  Hoe solliciteer ik bij AIHM?

  Studentenaanvragen kunnen worden ingediend via het online aanvraagformulier. Als alternatief kunnen studenten handmatig een aanmeldingsformulier invullen, dat beschikbaar zal zijn tijdens onze Bangkok Campus-rondleidingen.

  Welke programma's biedt AIHM aan?

  AIHM biedt op dit moment een Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management en een 20 weken durend Intensive Hospitality English Language Program aan, met aanvullende programma's in de toekomst.

  Hoe lang duurt het toelatingsproces?

  Voor binnenlandse studenten duurt het ongeveer een tot twee weken om het hele proces te voltooien.

  Voor internationale studenten die ingevulde aanvraagdossiers en ontvangstbewijzen van alle vereiste documenten hebben verzonden, duurt het ongeveer twee tot drie weken om de aanvraag te verwerken en een acceptatiebrief per e-mail te sturen. U moet dan een betaling doen voor het eerste semester voordat uw visumondersteunende documenten worden toegekend.

  Wanneer begint het academiejaar?

  Jaarlijks hebben wij twee intakes.

  • Maart
  • september

  Visum vereisten

  Internationale studenten hebben een Non-Immigrant ED-visum nodig om in Thailand te studeren. Studenten moeten dit visum verkrijgen voordat ze Thailand binnenkomen en vervolgens indien nodig het visum binnen Thailand verlengen.

  Internationale studenten (en alle andere langdurige bezoekers) moeten ook elke 90 dagen een eenvoudig meldingsformulier indienen bij Immigration.

  Details van de huidige procedures vindt u hieronder. Studenten kunnen ook de websites van het Immigratiebureau, Royal Thai Embassys en Royal Thai Consulaten raadplegen voor updates van procedures en vereisten.

  Visumaanvraag voor internationale studenten

  Zodra de aanvraag van de internationale student om aan AIHM te studeren is goedgekeurd, wordt een acceptatiebrief afgegeven met een aanvullende brief voor de visumaanvraag van de student. Internationale studenten moeten een Non-Immigrant ED-visum verkrijgen om in Thailand te studeren, en dit moet worden aangevraagd bij een Koninklijke Thaise ambassade of consulaat voordat ze naar Thailand komen.

  Documenten vereist:

  • Visa aanvraagformulier
  • Paspoort met nog minimaal 6 maanden geldigheid. (Het visum vervalt samen met uw paspoort en er bestaat een procedure om uw visum over te zetten naar het nieuwe paspoort.)
  • Twee recente foto's van 4 x 6 cm
  • Acceptatiebrief van AIHM
  • Brief van AIHM ter ondersteuning van de visumaanvraag
  • Voldoende financieel bewijsmateriaal zoals vereist door de Koninklijke Thaise Ambassade

  Ondersteuning vóór aankomst en aankomst

  AIHM biedt de volgende ondersteuning vóór aankomst voor internationale studenten:

  • Nieuwe studentenchatgroep
  • Visumondersteuningsdiensten, indien nodig
  • Webinar vóór vertrek, evenals informatie over accommodatie

  AIHM biedt de volgende aankomstondersteuning voor internationale studenten:

  • Welkom op de luchthaven en ophalen (informeer het Admissions Office twee weken voor aankomst als u deze service nodig heeft)
  • Inchecken en registratie
  • Authenticatie van alle documenten
  • Activiteiten van de introductieweek

  Beurzen en financiering

  AIHM-beurzen voor Maldiviërs

  Ter nagedachtenis aan Dr. Ibrahim Umar Maniku, een van de voorvaderen van de Maldivische gastvrijheid en al meer dan twintig jaar een vriend van Minor Hotels, heeft onze voorzitter en CEO, William Heinecke, op zijn naam twee beurzen gesponsord.

  Het Asian Institute of Hospitality Management combineert de Zwitserse uitmuntendheid van Les Roches met een uniek Aziatisch perspectief. Studenten zullen gevestigd zijn in Bangkok en Pattaya voor hun 3,5-jarige BBA in Global Hospitality Management.

  Zeg het voort: we accepteren nu sollicitaties.

  Wat de beurs dekt

  Er worden twee beurzen aangeboden voor de Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management, gevestigd in Thailand.

  Deze beurzen dekken de volgende kosten:

  • 100% collegegeld voor zeven semesters / drie en een half jaar (USD 37,995)
  • Leermiddelen en praktische kunstkleding (USD 4.470)
  • Ziektekosten- en ongevallenverzekering (USD 2.230)
  • Toegangsprijs (USD 100)

  Opmerking:

  • Beursstudenten moeten een goede academische reputatie behouden en gedurende de eerste twee jaar 30 uur per semester aan MVO deelnemen.
  • Van alle beursstudenten wordt verwacht dat zij zich na hun studie voor een overeengekomen periode engageren om in een Minor hotel op de Malediven te gaan werken.

  Getuigenissen van studenten

  Waarom studeren aan Asian Institute of Hospitality Management (AIHM)</p>

  Asian Institute of Hospitality Management (AIHM) ontsluit een wereld aan mogelijkheden. Afgestudeerden met ervaring in de horeca zullen hooggekwalificeerd zijn voor leiderschapsrollen in de industrie, inclusief managementposities in kernrollen. Via onze praktische cursussen en stageprogramma's krijgt u de kans om vroeg uw voet tussen de deur te krijgen terwijl u netwerkt met professionals uit de sector van toonaangevende horecabedrijven. Bovendien helpt AIHM bij het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden en wekt het vertrouwen dat u zal voorbereiden om ondernemende ondernemingen te starten en te leiden. De sterke nadruk van AIHM op culturele uitwisseling bereidt afgestudeerden voor op een werkelijk mondiale carrière, of op de optie van locatie-onafhankelijke carrières waar digitale nomaden de voorkeur aan geven.

  Locaties

  • Thon Buri

   Avani+ Riverside Bangkok Hotel 9th Floor, 257 Charoennakorn Road Samrae, Thonburi, Bangkok, Thailand, 10600, Thon Buri

  • Pattaya City

   Avani Pattaya Resort 218/2-4, Moo 10, Muang Pattaya, Bang Lamung, Chon Buri, Thailand, 20260, Pattaya City

  Vragen