We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Invoering

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Over alt = "Aeropole

alt = "Aeropole is een premium vliegschool die in 2010 is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in pilotenopleiding voor technisch geavanceerde vliegtuigen. We exploiteren een vloot van moderne diamanten met Helsinki-Malmi, Finland, als onze hoofdbasis. Onze erkende organisatie met zijn hooggekwalificeerde en ervaren instructeurs zijn beschikbaar en klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of u nu nieuw bent in de luchtvaart of een piloot.

Ons doel

Wij bij alt = "Aeropole zijn gepassioneerd om u een uitstekende vliegopleiding te bieden. Ons doel is om de nummer één vliegschool in Finland te zijn in termen van kwaliteit. Onze belofte aan u is om superieure kwaliteit te bieden in klantenservice, training, uitrusting en personeel.

1. Uitstekende klantenservice

We zullen alleen beloftes doen die we kunnen nakomen. Dit betekent to-the-point en eerlijke trainingsovereenkomsten, gemakkelijk te begrijpen prijzen en open communicatie wanneer er iets verandert. Trainingsschema's worden individueel afgestemd op uw behoeften, of het nu tijdens de reguliere werkuren of 's avonds en in het weekend is.

2. Kwaliteit van de training

We hebben een zeer pedagogische benadering van training. We zijn hier niet om te pronken met onze vliegvaardigheid of ervaring, maar om onze studenten te trainen om veilige en zelfverzekerde piloten te zijn, of hun vliegdoelen nu professioneel zijn of voor ontspanning. We hebben een nieuwe benadering gekozen voor een trainings- en kwaliteitssysteem dat nog nooit eerder in een andere Finse vliegschool is gezien. Onze lesmethoden zijn beproefde systemen van wereldklasse, die we hebben aangepast en verder verbeterd voor de lokale Scandinavische omgeving - en ze voldoen volledig aan en overtreffen de Europese luchtvaartregelgeving.

3. Moderne vliegtuigen

Onze vliegtuigen zijn ultramodern, perfect voor training en hebben een extreem goed veiligheidsrecord (in feite de beste in de branche). We durven te beweren dat we de nieuwste en modernste trainingsvloot in Finland in onze prijsklasse exploiteren. . Al onze studenten worden aangemoedigd om te trainen in vliegtuigen met glazen cockpit, en we geven ook les op traditionele instrumenten, om onze studenten alle vaardigheden te geven die ze nodig hebben.

4. Professionele en getalenteerde instructeurs

Onze instructeurs hebben honderden, zo niet duizenden uren ervaring als instructeur en de meeste hebben ervaring met luchtvaartmaatschappijen of chartervluchten. Ze zijn bij ons omdat ze lesgeven lonend vinden en gepassioneerd zijn door kwaliteit - niet alleen om meer vlieguren te boeken. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van het lesgeven rust niet op de schouders van individuele instructeurs, maar wordt gevoed door onze methodische benadering van kwaliteit in onze organisatie en leren.

Onze overtuiging is dat de enige manier om aan de top te blijven het erkennen is dat we allemaal op een eindeloze reis van leren zijn - excellentie komt door doorzettingsvermogen en continue verbetering. Laat deze obsessie van ons u er niet van weerhouden te genieten van wat u bij ons gaat beleven: opwinding en plezier zijn een onlosmakelijk onderdeel van het vliegen, of u nu een aspirant-privépiloot bent of een nieuwe en lonende carrière in de luchtvaart begint. Laat ons u veilig door die ervaringen leiden!

Wie zijn we?

Wij zijn luchtvaart- en zakenprofessionals met complementaire achtergronden: piloten van luchtvaartmaatschappijen en charters, loopbaaninstructeurs, vliegtuigingenieurs, bedrijfsmanagers en ondernemers. We waren gefrustreerd door het ontbreken van een vliegschool die echt geïnteresseerd was in het leren van hun studenten en in klantenservice, dus hebben we er een opgericht. We zijn misschien niet de goedkoopste vliegschool in de buurt, maar we streven er zeker naar om de beste te blijven!

Keurmerken

  • EASA ATO-certificaat FI.ATO.2016 - Finse CAA-goedkeuring voor alle cursussen onder een Approved Training Organization (ATO) onder de European Aviation Safety Agency (EASA) -regels.
  • EASA ATO-certificaat DK / ATO / 011 - Deense CAA-goedkeuring voor alle cursussen onder een Approved Training Organization (ATO) volgens de European Aviation Safety Agency (EASA) -regels.

Locaties

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Vragen