Keystone logo
Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Invoering

Het College of Nursing Australia ( ACN ) ACN zich in om het leiderschap van verpleegsters te bevorderen om de gezondheidszorg te verbeteren. Op onze hogeschool zijn we ervan overtuigd dat alle verpleegkundigen leiders kunnen zijn, ongeacht hun functie of anciënniteit. Door duizenden buitengewone verpleegsters uit het hele land bij elkaar te brengen, bouwen we een sterke collectieve stem op voor verpleging en dwingen we respect en erkenning af die ons beroep verdient.

We bieden onze leden de mogelijkheid om onze standpuntbepalingen over belangrijke aspecten van verpleging, ouderenzorg en gezondheidszorg voor alle Australiërs vorm te geven.

Als educatieve organisatie staan onze postdoctorale, permanente professionele ontwikkeling (CPD) en trainingen erom bekend verpleegkundigen uit te rusten met verdere kennis van hun gekozen specialiteit en hun klinische vaardigheden uit te breiden. Wij zijn gespecialiseerd in opleidingen, cursussen en workshops voor verpleegkundig leiderschap. Het College of Nursing Australia ontwikkelt ook opleidingen op maat om aan de opleidingsbehoeften van de organisatie te voldoen.

Locaties

 • Canberra

  1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Sydney

   Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

   Vragen