Italiaanse kookcursus
Accademia Leonardo Salerno
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Salerno, Italië
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
EUR 550 / per year
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De cursus Cucina di Classe
Accademia Leonardo heeft een project gelanceerd met de naam Cucina di Classe. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen in de ochtend, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring.
De cursus vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en is opgedeeld in twee delen: van 9.00 tot 11.00 uur volg je een cursus Italiaans aan de Accademia Leonardo die zich richt op de professionele woordenschat die in de keuken wordt gebruikt .
Er is een pauze van 15 minuten, daarna vindt de kookles plaats van 11:15 tot 14:15 in de Accademia
Leonardo's keuken. Tijdens de kookcursus krijgen studenten de kans om de basistechnieken van de Italiaanse keuken te leren.
Aan het einde van elke les proeven de leerlingen de gerechten die ze hebben bereid.
Cursusorganisatie
Voorbeeld:
- ik LES
Cursus Italiaans: Italiaanse taal in de keuken: werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en zelfstandige naamwoorden die in de keuken worden gebruikt. Gereedschap gebruikt in de keuken. Banen en beroepen: de kok.
Kookles: LAND EN ZEEVRUCHTEN VOORGERECHTEN - II LES
Cursus Italiaans: De geschiedenis van pasta en pizza, de verschillende soorten pasta, pizza en festiviteiten.
Kookles: HANDGEMAAKTE PASTA EN PIZZA - III LES
Cursus Italiaans: Recepten lezen, instructies geven, ingrediënten beschrijven, een menu lezen en begrijpen. De belangrijkste Italiaanse restaurants en bars.
Kookles: RIJST EN RISOTTI - IV LES
Cursus Italiaans: Uitdrukkelijke hoeveelheid, vissoorten, het Mediterraan Dieet.
Kookles: VIS - V LES
Cursus Italiaans: Cultuur en smaak
Kookles: VLEES
De cursus loopt van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 14:15
- 09:00 – 11:00 – Cursus Italiaans bij Accademia Leonardo
- 11:00 – 11:15 - Koffiepauze
- 11:15 – 14:15 – Kookles in Cucina di Classe
- 14:15– 15:15– Proeverij van gerechten bereid in de keuken van Cucina di Classe
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
EHL Pre-universitaire Cursussen
- Lausanne, Zwitserland
- Passugg, Zwitserland
Professionele cursus banketbakker en bakken
- Barcelona, Spanje
Skills Competency Award in Hospitality Operations Specialist
- Santa Barbara, Verenigde Staten