23 Gastronomie degrees found
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Gastronomie
- Europa17
- Zuid-Amerika2
- Noord-Amerika2
- Midden-Amerika en het Caribisch gebied1
- Oceanië1
23 Gastronomie degrees found
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Groot Chef-diploma
- Barcelona, Spanje
Diploma
Full time
24 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Onze professionele chef-kok. Het Gran Chef Diploma is voor mensen die een professionele chef willen worden met een globale visie op restaurantkeukens, bedrijven en specialisten in hun sector.
Uitgelicht
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Postgraduaat in gastronomie en culinaire innovatie
- Barcelona, Spanje
Postgraduate-diploma
Full time
3 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Het postgraduaat in Haute Cuisine en Culinaire Innovatie biedt een professionele opleiding voor gastronomisch ondernemerschap en/of om te werken in toprestaurants, hotelketens en andere bestemmingen in de cateringsector in functies als creative chef, chef-kok en culinair onderzoek.
Uitgelicht
Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute
Italian Gastronomy Certificate
- Florence, Italië
Certificaat
Full time
1 semester
Op de campus
Engels
Uitgelicht
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Universitaire uitbreidingscursus Oprichting van een gastronomisch bedrijf
- Madrid, Spanje
- Alcorcón, Spanje + 3 more
Cursus
Full time
Afstand leren
Spaans
Fast-track counseling
Het aanbod van de Universitaire Uitbreidingscursus Creatie van een Gastronomisch Bedrijf is echter beperkt tot de oprichting en het beheer van bedrijven in het algemeen, waarbij de bijzonderheden van een gastronomisch bedrijf worden genegeerd. Te veel ondernemers zijn gedoemd te mislukken, velen van hen hebben een geavanceerde economische en zakelijke opleiding genoten, omdat ze geen rekening hebben gehouden met de specifieke wereld van de gastronomie.
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
Diploma
Full time
3 semesters
Op de campus
Engels
Beheers de grondbeginselen van culinaire kunsten en ontwikkel je smaakpapillen en zintuigen door verschillende technieken, ingrediënten en wereldkeukens te verkennen. Dit programma wordt ook als Pathway aangeboden aan de Bachelor of Arts.
Cookery School at Little Portland Street
De kunst van het bakken
- London, Verenigd Koninkrijk
Cursus
Deeltijd
Op de campus
Engels
Onze bakken cursus is een intensieve driedaagse serie die je meeneemt door de belangrijkste principes van taarten, gebak en brood.
Mente Argentina
Professional Chef Program - Culinary Arts in Argentinië
- Recoleta, Argentinië
- Buenos Aires, Argentinië
Cursus
Full time
Op de campus
In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen in de gastronomische en het restaurant industrie, alsmede een toename van de vraag naar hoogwaardige dienstverlening geleid tot een behoefte aan opgeleide professionele koks internationaal
International Culinary Studio
Diploma in Kitchen Management
- Canterbury Plains, Nieuw-Zeeland
Diploma
Op de campus
Engels
Escuela Hotelera De San Juan
Internationale keuken
- San Juan, Puerto Rico
Cursus
Op de campus
Spaans
In slechts 15 lessen kun je de diversiteit van de wereldgastronomie ontdekken en je culinaire technieken verbeteren. Je leert gerechten te maken die je vroeger probeerde in restaurants die Arabische, Italiaanse, Mexicaanse of Spaanse gerechten serveren. Geef je zaterdag wat pit! Onderwerpen die aan bod komen: • Culinaire geschiedenis • Gezondheid en veiligheid • Hygiëne en sanitaire voorzieningen • Maten en gewichten • Basis snijtechnieken • Sauzen • Rijst • Garnering • Keuken: Caribisch, Arabisch, Vegetarisch, Spaans, Oosters, Amerikaans, Frans, Mexicaans en Italiaans
Le Cordon Bleu University Perú
Certificaat in gastronomie
- Magdalena del Mar, Peru
Certificaat
Op de campus
Spaans
De carrière leidt de meest erkende professionals in het veld op en onthult voor onze studenten de meest geavanceerde onderwijstechnieken die worden toegepast in de 40 scholen van het internationale netwerk wereldwijd. Je leert basis- en geavanceerde culinaire technieken, waardoor je het vermogen krijgt om je eigen receptenrepertoire te creëren, keuken- en barbrigades te leiden. Dit alles toegepast in onze keukenlaboratoria uitgevoerd met state-of-the-art apparatuur.
Niagara County Community College
Culinaire kunsten, AAS
- Online USA
Associate of Applied Science
Op de campus
Engels
Het Culinary Arts-programma van NCCC biedt studenten praktische en theoretische aspecten van foodservice. Afgestudeerden betreden de arbeidsmarkt met vaardigheden boven het instapniveau en een achtergrond die hun kansen op opwaartse mobiliteit vergroot.
Instituto Politécnico de Viseu
C.Te.SP in gastronomie, toerisme en welzijn
- Viseu, Portugal
Cursus
Op de campus
Engels, Portugees
Het ontwerpen, plannen en uitvoeren, alleen of onder begeleiding, van activiteiten met betrekking tot hotel-, spa's, thermische en cateringeenheden, namelijk op het gebied van accommodatie, receptie, eten en drinken, commercieel beheer, marketing en evenementenorganisatie.
Lake Washington Institute Of Technology
Kookkunsten
- Kirkland, Verenigde Staten
Associate of Applied Science
Op de campus
Engels
De graad Culinary Arts Associate of Applied Science bereidt LWTech-afgestudeerden voor op het werken in een commerciële keuken, waaronder restaurants, bakkerijen, cafetaria's, delicatessenwinkels, ziekenhuizen en andere speciaalzaken.
Copenhagen Hospitality College
De biologische keuken
- Copenhagen, Denemarken
Certificaat
Engels
Je leert: biologische gerechten bereiden, bereiden, bereiden en prijzen. De deelnemer kan de basis kookmethodes toepassen op biologische ingrediënten. De deelnemer kan biologische ingrediënten in het gemeenschappelijke repertoire gebruiken en creativiteit tonen.
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Voltooi diploma in moderne gastronomie
- Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
Diploma
Full time
38 weken
Op de campus
Engels
Of je nu een schoolverlater, universiteitsverlater, carrièrewisselaar of professionele kok bent, dit diploma geeft je een compleet en uitgebreid begrip van klassieke en moderne kooktechnieken, waaronder het bereiden en koken van brood, gebak, vlees, vis en groenten.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm