15 Franse keuken degrees found
- Food and Beverage Studies
- Internationale gerechten
- Franse keuken
- Europa9
- Noord-Amerika6
15 Franse keuken degrees found
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
8 weken
Op de campus
Engels
Het beheersen van de kunst van de Franse patisserie vereist nauwkeurigheid en precisie, maar ook het vermogen om een aanbod te ontwikkelen en te vernieuwen. Tijdens ons nieuwe programma komen boetiek-, decoratieve- en evenementenproducten aan bod, om deelnemers te voorzien van nieuwe inspiraties en technieken van banketbakkers van hoog niveau.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Intensief professioneel programma in Franse patisserie (certificaat)
- Paris, Frankrijk
- Dijon, Frankrijk + 2 more
Certificaat
Full time
16 weken
Op de campus
Engels
De programma's zijn ontworpen met professionals in de Franse patisserie en oenologie, en doordacht via een creativiteitsproject op het gebied van wijn en keuken, om de knowhow en de kennis van een kunst die kort verband houdt met het Franse terroir te begrijpen en te verwerven.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Inleiding tot de grondbeginselen van het Franse gebak (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
De programma's 'Inleiding tot de grondbeginselen' zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van eten, aspirant-ondernemers of professionals die de grondbeginselen van de Franse gastronomie willen ontdekken. Via deze zeer meeslepende en praktische programma's verwerven deelnemers de grondbeginselen van professionele technieken, begrijpen ze de werkomgeving van een professionele keuken en beheersen ze de meest iconische recepten van de Franse gastronomie.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Geavanceerd professioneel programma in de Franse keuken (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
8 weken
Op de campus
Engels
Als u een culinaire professional bent of een keukenopleiding heeft gevolgd, is dit een geweldige kans om uw vaardigheden te perfectioneren, uw creativiteit te vergroten, uw eigen culinaire stijl te vinden en de nieuwste trends en technieken te ontdekken.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Intensief professioneel programma in de Franse keuken (certificaat)
- Dijon, Frankrijk
- Rennes, Frankrijk + 1 more
Certificaat
Full time
16 weken
Op de campus
Engels
De programma's zijn ontworpen met professionals in de Franse keuken en oenologie, en doordacht via een creativiteitsproject op het gebied van wijn en keuken, om de knowhow en kennis van een kunst die kort verband houdt met het Franse terroir te begrijpen en te verwerven.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Inleiding tot de grondbeginselen van de Franse keuken (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
De programma's 'Inleiding tot de grondbeginselen' zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van eten, aspirant-ondernemers of professionals die de grondbeginselen van de Franse gastronomie willen ontdekken. Via deze zeer meeslepende en praktische programma's verwerven deelnemers de grondbeginselen van professionele technieken, begrijpen ze de werkomgeving van een professionele keuken en beheersen ze de meest iconische recepten van de Franse gastronomie.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - koken en bakken
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Diploma
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaten
Le Cordon Bleu Mexico
Tussenliggende kookcursus
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
Doorgaan met de verworven op het basisniveau van kennis, intermediaire niveau benadrukt klassieke, traditionele recepten en presentatie van de gerechten en het belang van
Le Cordon Bleu Mexico
Kitchenette natuurlijk
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
Vanaf de eerste dag dat de student principes, grondslagen, stichtingen en kooktechnieken leren te streven naar een internationaal niveau, het verstrekken van de nodige tools om
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Canada
Diploma
Op de campus
Engels
Bevorder uw culinaire opleiding! Begin met de meest intensieve en uitgebreide training in klassieke Franse culinaire technieken. De Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer u de basis-, halfgevorderde en superieure cursussen in zowel keuken als gebak met succes hebt afgerond. Daarnaast verdient de student een Cuisine Diploma en een Pastry Diploma. Curriculum: GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en banketprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
Ecole Lenôtre
Kok Diploma ECOLE Lenôtre - 7 maanden
- Rungis, Frankrijk
Diploma
Full time
7 maanden
Op de campus
Engels
De opleiding Cooking Chef is ontwikkeld voor mensen die zichzelf willen trainen of heruitvinden in de keuken, voor mensen die in 7 maanden van de basis tot het hoge niveau van de Franse keuken willen leren.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Frans gebak kunstdiploma
- Yssingeaux, Frankrijk
Cursus
Full time
6 maanden
Op de campus
Engels
Programma's van zes maanden voor culinaire en banketbakkers, carrièrewisselaars, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in werken in het gastronomische universum.
Le Cordon Bleu Mexico
Top kookcursus
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
We naderen de hedendaagse internationale keuken en nieuwe trends. In deze cursus studenten worden aangemoedigd om verfijnde recepten met creativiteit te ontwikkelen, gebruiken en
Le Cordon Bleu University Ottawa
Basisgebakcertificaat
- Ottawa, Canada
Graduate-certificaat
Op de campus
Engels
Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie.
Ecole Lenôtre
Basisprincipes van de Franse keuken - 6 weken
- Rungis, Frankrijk
Certificaat
Full time
6 weken
Op de campus
Frans, Engels
De Basics of French Cuisine is gemaakt voor mensen die zichzelf willen trainen of heruitvinden in de keuken, en voor degenen die in 6 weken vanaf de basis willen leren koken.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire studievorm
Populaire locaties
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Internationale gerechten Franse keuken
Geleerden in het programma van de Franse keuken kunnen een verscheidenheid aan technieken leren die verband houden met moderne en historische Franse stijlen van voedselbereiding, drankcombinaties en bediening aan tafel. Beheersing van deze professionele stijlen kan studenten in staat stellen een carrière op internationaal niveau na te streven.