We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

45 Academische cursus Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Food Service Management 2024

Filters

Filters

  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Food Service Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (45)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Academische cursus Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Food Service Management

Wat is Foodservicemanagement?
Food Service Management is het runnen van restaurants en andere voedselgerelateerde bedrijven. Het omvat alles, van planning en budgettering tot het bestellen van benodigdheden en het aansturen van personeel. Food Service Management is een uitdagende en lonende carrièrekeuze voor mensen met een passie voor eten en klantenservice.

Wat kan ik doen met een diploma in Food Service Management?
Een diploma in Food Service Management kan leiden tot een carrière in de foodservice-industrie, werken in restaurants, cateringbedrijven of andere voedselgerelateerde bedrijven. Met een diploma in Foodservicemanagement beschik je over de kennis om een foodservicebedrijf van begin tot eind te leiden. Je leert de vaardigheden om verantwoordelijk te zijn voor alles, van budgettering tot menuplanning. het bestellen van voorraden en het aansturen van personeel.

Welke soorten Food Service Management-graden zijn er?
Er zijn veel verschillende soorten Food Service Management-graden beschikbaar, van associate's graden tot bachelor's graden en verder. Elk type diploma biedt je verschillende kennis en vaardigheden om je te helpen slagen in de foodservice-industrie. Associate's graden in Food Service Management duren doorgaans twee jaar en bieden u de basisprincipes van het runnen van een foodservicebedrijf. Bachelor's degree in Food Service Management duurt meestal vier jaar en geeft u meer diepgaande kennis van de foodservice-industrie. Er zijn ook masteropleidingen in Food Service Management beschikbaar, die twee tot drie jaar kunnen duren. Deze programma's bieden u de meest geavanceerde kennis en vaardigheden om u te helpen slagen in de foodservice-industrie.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Foodservicemanagement?
Tijdens je opleiding Foodservicemanagement bestudeer je verschillende onderwerpen die verband houden met de foodservice-industrie. Je leert over bedrijfsbeheer, voedselveiligheid, voeding en menuplanning. Je zult ook praktische ervaring opdoen door middel van stages of andere hands-on kansen. Aan het einde van je opleiding beschik je over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol een foodservicebedrijf te leiden.