433 Food and Beverage Studies degrees found
- Food and Beverage Studies
- Noord-Amerika209
- Europa148
- Oceanië42
- Azië24
- Zuid-Amerika11
- Afrika6
- Midden-Amerika en het Caribisch gebied2
433 Food and Beverage Studies degrees found
Uitgelicht
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Intensief zomerprogramma voor patisserie, bakken en chocolade
- Manresa, Spanje
Cursus
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
Het intensieve zomerprogramma voor patisserie, bakken en chocolade leert over de evolutie van de Catalaanse patisserie: traditioneel vs. modern. Inleiding tot de wereld van chocolade omvat de tempereertechniek, het ontwerpen van platte chocolade, chocoladebonbons, chocoladevormen en artistiek design. Verschillende soorten brood, bladerdeeg en viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) en Catalaanse Hors d'oeuvre.
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Postdoctorale cursus geavanceerde culinaire technieken: moleculaire gastronomie, vuur en lage temperatuur
- Barcelona, Spanje
Postgraduate-certificaat
Deeltijd
3 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Moleculaire keuken, vuur en lage temperaturen. Ontdek de kunst van het geavanceerde koken en ontwaak uw culinaire genialiteit in de postgrade Geavanceerde Culinaire Technieken die u voorbij de gastronomische grenzen brengt. Breng je culinaire carrière naar een hoger niveau door avant-garde culinaire technieken en technologie onder de knie te krijgen.
Uitgelicht
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Spanje
Postgraduate-diploma
Full time
1 Jaar
Blended, Afstand leren, Op de campus
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma Franse en Italiaanse banketbakker
- Parma, Italië
- Colorno, Italië
Diploma
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Leer de kunst van het Franse en Italiaanse patisserie maken met het Diploma Franse en Italiaanse patisserie, een volledig leerzame cursus in twee landen. Ontworpen voor liefhebbers van gebak, biedt dit unieke programma: 8 weken praktijkgerichte, persoonlijke trainingen 1 maand stage in Frankrijk of Italië (optioneel) een prestigieus joint-diploma van twee internationaal erkende instellingen
Uitgelicht
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Academische opleiding in technische gastronomie en restaurantservice
- Barcelona, Spanje
Cursus
Full time
3 jaar
Op de campus
Spaans
Verdien twee kwalificaties in drie jaar. Word een professional in de keuken en eetkamer! Als je er altijd al van gedroomd hebt om chef-kok, maît d', sommelier of hoofdkelner te worden en je bent gepassioneerd door alles wat met koken en restaurants te maken heeft, dan is dit de plek voor jou. Met de opleiding Technician in Gastronomy and Restoration leer je door te doen vanaf minuut 1 om de professional te worden die je altijd al wilde zijn.
Uitgelicht
CAFA Wine School
Wijnconsulent
Diploma
Full time
9 maanden
Op de campus
Engels, Frans
Wine Consultant Diploma / Conseiller en Sommellerie in 1 jaar les gegeven in het Engels en in het Frans Het Sommellerie Advisor - Wine Consultant Diploma selecteert de producten die aan haar klanten worden aangeboden: wijnen en sterke drank. Voordat hij beslist over een onderhandeling met de leveranciers, moet hij eerst doorgaan met de proeverij. Het aanbod moet aansluiten bij de omvang, reputatie en eisen van de klanten.
Uitgelicht
Culinary Institute Kul IN
Kookkunsten
- Sisak, Kroatië
Cursus
Full time
12 weken
Op de campus
Engels, Kroatisch
Het Culinary Arts-programma is ideaal voor studenten die een professionele carrière in de culinaire industrie plannen of een carrièreswitch overwegen. Tijdens deze drie maanden durende cursus krijgen studenten een uitgebreid inzicht in de kookmethoden en -technieken die worden gebruikt in de Franse en Italiaanse keuken, en een dieper inzicht in de horeca en toeristische normen, voedselhygiëne, restaurantmanagement, wijnen, bierproductie en keuken. ecologie. De cursus is praktijkgericht en studenten besteden 80% van de lestijd in de keuken aan het bereiden van à-la-cartegerechten. Aan het einde van het programma kunnen studenten ervoor kiezen om stage te lopen in succesvolle restaurants of hotels.
Uitgelicht
OSTELEA | Distancia
Hogere opleiding in management van horeca- en voedsel- en drankbedrijven
- Madrid, Spanje
- Barcelona, Spanje + 1 more
Cursus
Deeltijd
9 maanden
Blended, Afstand leren
Spaans
Toerisme is een van de meest relevante economische activiteiten van de Spaanse economie en een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Binnen de sector is het restaurantgebied, met meer dan 270.000 vestigingen en 1,3 miljoen banen, een van de snelst groeiende gebieden en een van de belangrijkste onderdelen van de toeristische activiteit.
Uitgelicht
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc in Voedingsmiddelenindustrie
- Pollentia, Italië
Graduate-diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
MSc in Food Industry Management doe een grondige kennis op van voedselsystemen en de economische, sociale en culturele processen die met voedsel te maken hebben. Leer snel veranderende markttrends lezen en interpreteren om jezelf te positioneren in de werkwereld als innovatiespecialist, marktanalist of product- en businessontwikkelaar.
Uitgelicht
LaSalle College Vancouver
Diploma in bakken
- Vancouver, Canada
Diploma
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Topprofessionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Ze beheren restaurants, verzorgen speciale evenementen, bieden persoonlijke koksdiensten en meer. Voor velen is het uiteindelijke doel echter om een eigen restaurant te hebben
Uitgelicht
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Diploma
Full time, Deeltijd
24 weken
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
Portage College
Professioneel kookcertificaat
- Saint Paul, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het certificaat Professioneel koken biedt studenten de mogelijkheid om het certificaatprogramma af te ronden. De cursus wordt gemengd gegeven, waarbij de theorielessen online zijn en alle labtrainingen face-to-face. Dit programma introduceert je in de keuken en leert je over groenten, eiwitten, bouillon, soepen, sauzen en keukenmanagement. Tijdens een practicum van drie weken krijg je de kans om te leren in een echte werkomgeving.
Uitgelicht
Fanshawe College
Gediplomeerd Certificaat in Voedselverwerking - Operationeel Leiderschap
- Saint Thomas, Canada
- Toronto, Canada + 2 more
Graduate-certificaat
Full time
30 weken
Op de campus
Engels
Dit eenjarige voltijdse programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een carrière als supervisor in de voedselverwerkende industrie.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
8 weken
Op de campus
Engels
Het beheersen van de kunst van de Franse patisserie vereist nauwkeurigheid en precisie, maar ook het vermogen om een aanbod te ontwikkelen en te vernieuwen. Tijdens ons nieuwe programma komen boetiek-, decoratieve- en evenementenproducten aan bod, om deelnemers te voorzien van nieuwe inspiraties en technieken van banketbakkers van hoog niveau.
Uitgelicht
Mt. San Antonio College
Fast-track counseling
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
Het programma bereidt studenten voor op carrièremogelijkheden in restaurants, catering, hotels, themaparken en andere foodservicebedrijven. Studenten krijgen praktische training in het gebruik van commerciële apparatuur en verwerven de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op het gebied van culinaire kunsten, zoals: mesvaardigheden, voedselproductie, presentatie, menu-ontwikkeling, portiecontrole, kostenbeheersing, menuplanning en voeding .
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies
Het onderzoek van de eigenschappen van het voedingsmiddel op voedsel en drank studies. Waar voedsel vandaan komt, hoe voedsel en dranken worden geproduceerd, en hoe deze items worden vervoerd, opgeslagen en geconsumeerd worden allemaal onderzocht in deze studies.