59 Food and Beverage Management degrees found
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Food and Beverage Management
- Noord-Amerika37
- Europa18
- Azië3
- Oceanië2
59 Food and Beverage Management degrees found
Uitgelicht
CESIF
Online Master in Agri-Food Industrie Management
- Madrid, Spanje
Cursus
Full time
12 maanden
Afstand leren
Spaans
Een alomvattend beheer van de agrovoedingsindustrie biedt een enorm concurrentievoordeel, omdat het de volgende mogelijkheden biedt: het openen van nieuwe commerciële kanalen, het verhogen van de omzet, het verbeteren van het consumentenvertrouwen, het verkopen van innovatieve producten, het voorkomen van voedselwaarschuwingen en -crises, het minimaliseren van de gevolgen, het verbeteren van de productiekosten, etc.
Uitgelicht
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Academische opleiding in technische gastronomie en restaurantservice
- Barcelona, Spanje
Cursus
Full time
3 jaar
Op de campus
Spaans
Verdien twee kwalificaties in drie jaar. Word een professional in de keuken en eetkamer! Als je er altijd al van gedroomd hebt om chef-kok, maît d', sommelier of hoofdkelner te worden en je bent gepassioneerd door alles wat met koken en restaurants te maken heeft, dan is dit de plek voor jou. Met de opleiding Technician in Gastronomy and Restoration leer je door te doen vanaf minuut 1 om de professional te worden die je altijd al wilde zijn.
Uitgelicht
Centennial College
Afgestudeerd certificaat in voedselmedia
- Online Canada
- Toronto, Canada
Graduate-certificaat
Full time
2 semesters
Op de campus
Engels
Centennial College brengt je passie voor de voedingsindustrie en media samen om je de nodige vaardigheden te bieden om te slagen als maker, ontwikkelaar, presentator, adverteerder en marketeer van voedingsproducten. Door een focus op het ondernemende gebruik van gepersonaliseerde branding en marketing, verwerft u de knowhow om met succes reclame te maken voor uw eigen voedingsproduct of -dienst en deze op de markt te brengen.
Uitgelicht
OSTELEA | Distancia
Hogere opleiding in management van horeca- en voedsel- en drankbedrijven
- Madrid, Spanje
- Barcelona, Spanje + 1 more
Cursus
Deeltijd
9 maanden
Blended, Afstand leren
Spaans
Toerisme is een van de meest relevante economische activiteiten van de Spaanse economie en een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Binnen de sector is het restaurantgebied, met meer dan 270.000 vestigingen en 1,3 miljoen banen, een van de snelst groeiende gebieden en een van de belangrijkste onderdelen van de toeristische activiteit.
Uitgelicht
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc in Voedingsmiddelenindustrie
- Pollentia, Italië
Graduate-diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
MSc in Food Industry Management doe een grondige kennis op van voedselsystemen en de economische, sociale en culturele processen die met voedsel te maken hebben. Leer snel veranderende markttrends lezen en interpreteren om jezelf te positioneren in de werkwereld als innovatiespecialist, marktanalist of product- en businessontwikkelaar.
Uitgelicht
ISAG - European Business School
Vaktechnische Hbo-opleiding Horeca en Drankenhandel
- Porto, Portugal
- Online
Cursus
Full time
2 jaar
Op de campus
Portugees
Deze cursus heeft tot doel gespecialiseerde senior technici op te leiden om de activiteiten en operaties van voedsel- en drankdiensten (eten en drinken) in horeca- en drankgelegenheden, al dan niet geïntegreerd in hoteleenheden, te leiden, te coördineren en te controleren, waardoor de kwaliteit van de service, de optimalisatie middelen en het maximaliseren van de winstgevendheid van het bedrijf.
Uitgelicht
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Universitaire uitbreidingscursus Inkomstenbeheer in horecacentra
- Madrid, Spanje
Cursus
Full time
2 maanden
Afstand leren
Spaans
Fast-track counseling
Revenue Management is een managementfilosofie die de winstgevendheid vergroot van dienstverlenende bedrijven met vaste capaciteit zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen etc. In deze sectoren vindt momenteel een hoge mate van implementatie plaats. De restaurantsector heeft zeer vergelijkbare kenmerken als deze industrieën, dus de toepassing ervan zou zeer interessant zijn, maar de toepassing ervan is nog niet wijdverspreid.
Uitgelicht
Alison Free Online Learning
Cursus uitmuntendheid in de voedingsmiddelenindustrie - Vlees snijden en verwerken
- Online USA
Cursus
Full time, Deeltijd
1 uur
Afstand leren
Engels
Leer de standaardprocedures voor het verwerken en snijden van vlees in deze gratis online cursus Food Service Excellence - Vlees snijden en verwerken. Deze certificaatcursus leert je over het snijden en verwerken van vlees voor de foodservice-industrie. We bestuderen verschillende soorten vlees en gevogelte en leggen de terminologie uit die gebruikt wordt om ze te bespreken.
Uitgelicht
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Uitgelicht
Georgian College
Diploma in culinair management (CULN)
- Barrie, Canada
- Online
Diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Aanraken, proeven, voelen het verschil! Studenten ontwikkelen werkklare vaardigheden die essentieel zijn voor succes als culinaire professionals in meerdere sectoren van de foodservice-industrie. Ze verwerven kennis en vaardigheid om te werken in 's werelds beste keukens, in een leeromgeving verrijkt door blootstelling aan chef-koks en marktleiders.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus keukenmeester IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
24 maanden
Afstand leren
Duits
Chef is meer dan alleen een titel. De meest traditionele van de gastronomische masteropleidingen is de basis voor succesvolle toegang tot het managementniveau en management in de hotel- en restaurantindustrie, in de gemeentelijke catering, in de catering - maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden.
Ancilla College
Medewerker van toegepaste wetenschap in culinaire kunsten beheer
- Donaldson, Verenigde Staten
Associate of Applied Science
Full time
Op de campus
Engels
De AAS in culinaire kunsten beheer bereidt Ancilla studenten voor op een succesvolle carrière in een groeiende veld. Professionele koks werken in restaurants, resorts, hotels, ziekenhuizen, en het hoofdkantoor. Een chef-kok, voor veel mensen, is de eerste stap in het opbouwen van een bedrijf in food service of resort management ...
Cookery School at Little Portland Street
Kok certificaat food & wine
- London, Verenigd Koninkrijk
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Deze spannende fast track, zes weken intensieve professionele kookcursus biedt de grootst mogelijke culinaire kennis. Deelnemers kunnen gaan vervolgens in op het werk als kok starten in een professionele keuken, doe seizoenen op een jacht of in een chalet, catering voor diners of gewoon verbeteren van hun eigen koken repertoires.
Executive Hotel Management College
Dual diploma hotel en food & beverage beheer + betaalde co-op
- Vancouver, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
De Dual Hotel / Food & Beverage Management Program is intensief en uitgebreid. Voortbouwend op de basis die is gelegd in het programma van een jaar. In de ruimte van twee jaar, zullen de studenten in totaal 16 cursussen te voltooien, op basis van het curriculum door het Onderwijsinstituut van American Hotel and Lodging Association, die hen in staat om de kennis op te doen en de vaardigheden die nodig zijn in zowel het hotel en Voedselkwaliteit & Beverage management.
Royal Gurkhas Institute of Technology (RGIT) (All campuses)
Certificaat IV in Commercial Cookery
- Melbourne, Australië
Certificaat
Engels
De cursus Certificate IV in Commercial Cookery (SIT40516) van RGIT Australia biedt studenten de mogelijkheid om alle facetten van het werken in een professionele keuken te leren, inclusief het selecteren, bereiden en koken van verschillende soorten voedsel en technieken. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer hygiëneprocedures op de werkplek en het ontvangen en opslaan van benodigdheden, evenals informatie over kwaliteitscontrole, voorraadbeheer, cateringinkomsten en -kosten, voedselveiligheid in bulk koken, financiën en personeel.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management
Studenten die geïnteresseerd zijn in het beheer van een food service operatie zijn zullen profiteren van een eten en drinken management programma. Klassen kunnen culinaire wiskunde, productidentificatie, voedselveiligheid, inkoop, drank verplichtingen en banket vergadering en de planning op te nemen.