Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Diploma Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in Zuid-Afrika 2024

Diploma Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in Zuid-Afrika 2024

Overzicht

Wat is voedingswetenschap?
Voedingswetenschap bestudeert voedsel en hoe het zich verhoudt tot het milieu, de samenleving en de economie. Het omvat de studie van voedselproductie, verwerking, veiligheid en voeding. Voedingswetenschap omvat ook de studie van door voedsel overgedragen ziekten en besmettingen.

Wat kan ik doen met een diploma Voedingswetenschappen?
Een diploma in voedingswetenschap kan leiden tot een carrière in de voedingsindustrie, waar je werkt op gebieden als voedselproductie, -verwerking, veiligheid en voeding. Afgestudeerden in de voedingswetenschappen kunnen ook werken op het gebied van door voedsel overgedragen ziekten en onderzoek naar besmetting. Er zijn mogelijkheden voor mensen met een achtergrond in de voedingswetenschap om te werken bij overheidsinstanties of particuliere bedrijven die betrokken zijn bij de regulering van de voedingsindustrie. Afgestudeerden in de voedingswetenschappen kunnen een loopbaan in de academische wereld nastreven, lesgeven en onderzoek doen aan universiteiten en hogescholen.

Waarom Voedingswetenschappen studeren?
Voedingswetenschap is om verschillende redenen belangrijk. Het helpt ons te begrijpen hoe voedsel onze gezondheid en het milieu beïnvloedt, wat kan helpen bij het verbeteren van voedselproductie en -verwerkingsmethoden, zodat voedsel dat we eten veilig en voedzaam is. Door voedingswetenschap te bestuderen, kunnen we ook meer leren over het voorkomen en beheersen van door voedsel overgedragen ziekten. Ten slotte helpt voedingswetenschap ons de complexe economische en sociale factoren te begrijpen die van invloed zijn op de productie en consumptie van voedsel.

graden voedingswetenschappen
Voedingswetenschappelijke graden worden aangeboden op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden. Undergraduate-programma's duren doorgaans vier jaar en behandelen onderwerpen als voedselchemie, microbiologie en voeding. Graduate-programma's duren meestal twee jaar en omvatten cursussen in geavanceerde voedselwetenschappelijke onderwerpen, waaronder voedselfysica en -techniek.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Meer informatie

Filters

  • Diploma
  • Zuid-Afrika
  • Gezondheidszorg
  • Voedingswetenschappen
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat