Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Diploma Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in South Shields, Verenigd Koninkrijk 2024

Diploma Opleidingen in Levensmiddelentechnologie in South Shields, Verenigd Koninkrijk 2024

Overzicht

Wat is voedingswetenschap?
Voedingswetenschap bestudeert voedsel en hoe het zich verhoudt tot het milieu, de samenleving en de economie. Het omvat de studie van voedselproductie, verwerking, veiligheid en voeding. Voedingswetenschap omvat ook de studie van door voedsel overgedragen ziekten en besmettingen.

Wat kan ik doen met een diploma Voedingswetenschappen?
Een diploma in voedingswetenschap kan leiden tot een carrière in de voedingsindustrie, waar je werkt op gebieden als voedselproductie, -verwerking, veiligheid en voeding. Afgestudeerden in de voedingswetenschappen kunnen ook werken op het gebied van door voedsel overgedragen ziekten en onderzoek naar besmetting. Er zijn mogelijkheden voor mensen met een achtergrond in de voedingswetenschap om te werken bij overheidsinstanties of particuliere bedrijven die betrokken zijn bij de regulering van de voedingsindustrie. Afgestudeerden in de voedingswetenschappen kunnen een loopbaan in de academische wereld nastreven, lesgeven en onderzoek doen aan universiteiten en hogescholen.

Waarom Voedingswetenschappen studeren?
Voedingswetenschap is om verschillende redenen belangrijk. Het helpt ons te begrijpen hoe voedsel onze gezondheid en het milieu beïnvloedt, wat kan helpen bij het verbeteren van voedselproductie en -verwerkingsmethoden, zodat voedsel dat we eten veilig en voedzaam is. Door voedingswetenschap te bestuderen, kunnen we ook meer leren over het voorkomen en beheersen van door voedsel overgedragen ziekten. Ten slotte helpt voedingswetenschap ons de complexe economische en sociale factoren te begrijpen die van invloed zijn op de productie en consumptie van voedsel.

graden voedingswetenschappen
Voedingswetenschappelijke graden worden aangeboden op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden. Undergraduate-programma's duren doorgaans vier jaar en behandelen onderwerpen als voedselchemie, microbiologie en voeding. Graduate-programma's duren meestal twee jaar en omvatten cursussen in geavanceerde voedselwetenschappelijke onderwerpen, waaronder voedselfysica en -techniek.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Meer informatie

Filters

  • Diploma
  • Verenigd Koninkrijk
  • Gezondheidszorg
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat