Keystone logo

26 Diploma Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hotelmanagement 2024

Filters

Filters

  • Diploma
  • Toerisme en Hospitality
  • Hotelmanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Diploma Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hotelmanagement

Voor personen die geïnteresseerd zijn in de horeca, zal een diploma in Hotel Management van de basis voor de toekomstige werkgelegenheid te leggen. Programma's kunnen variëren van één tot drie jaar, afhankelijk van de school, en er zijn mogelijkheden wereldwijd.

&nbsp

Wat is een diploma in Hotel Management? Dit diploma combineert eenvoudige hotel management cursussen met hands-on hospitality klassen. Studenten krijgen een eerste hand te kijken naar de receptie, kamers divisie, en het restaurant operaties. Front-of-the-house cursussen kunnen banketten en catering, voedselhygiëne, schoonmaken wetenschap, drank en bar operaties, en klantenservice. Back-van-het-huis klassen kunnen financiële controle en accounting, human resources, marketing, management en organisatiegedrag bevatten. Veel programma's zal je klas werk te combineren met stages om u te helpen real-life ervaring te ontwikkelen.

&nbsp

Er zijn veel voordelen aan het behalen van een diploma in Hotel Management.De vaardigheden die je leert zal u toelaten om een ​​betere leider in alle gebieden van je leven, en je zal communicatieve vaardigheden ontwikkelen om u te helpen door elke situatie. Afgestudeerden hebben onbegrensde kansen op werk over de hele wereld, en zelfs als ze beginnen in een entry-level positie, de doorgroeimogelijkheden zijn geweldig.

&nbsp

Omdat er zo veel internationale programma's, de kosten variëren sterk van de ene school naar de andere. Wanneer u een paar scholen die uw interesse wekken, contact met hen rechtstreeks te vragen over het programma duur en de kosten die ermee verbonden zijn.

&nbsp

Een Diploma in Hotel Management zullen de studenten voor diverse functies op het gebied gastvrijheid bereiden. Carrièremogelijkheden zijn conferentieruimtes en een zaal voor feesten coördinatie, kamer divisie management, verkoop en marketing, human resources, en administratie. Met meer ervaring en kennis, hogere managementfuncties en executive mogelijkheden beschikbaar komen.

&nbsp

Omdat veel van de programma's worden internationaal aangeboden, kunnen bepaalde scholen bieden een aantal online cursussen. Deze kunnen helpen bij diegenen die een meer flexibele planning nodig hebben of wonen ver weg van de school. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.