Keystone logo

154 Diploma Opleidingen in Economische studies 2024

Filters

Filters

  • Diploma
  • Economische studies
Vakgebieden
  • Economische studies (154)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Diploma Opleidingen in Economische studies

Wat is een diploma in de economie? Dit diploma is bedoeld voor studenten die niet per se hebben een achtergrond in het onderwerp, maar zou graag meer weten.

Economie is een uiterst spannende veld dat van toepassing is op bijna elk bedrijf of organisatie is. Studenten die dit diploma na te streven zal inzicht in fundamentele economische principes op te doen en te leren hoe deze toe te passen op een aantal standaard scenario's. Om dit diploma te behalen, zullen de studenten waarschijnlijk nodig zijn om cursussen te volgen in de financiële markten, de financiële theorie, macro-economie, micro-economie, marktimperfecties, en nog veel meer.

Met dit diploma, zullen de studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om de principes van de economie toe te passen om hun carrière keuze te bereiken. Bovendien kan dit diploma worden gebruikt als een solide basis voor studenten die verlangen naar een master of bachelor in economie, bedrijfskunde, boekhouding of financiën te verwerven.Aangezien de toegang tot deze business-gerelateerde programma's is zeer concurrerend, met dit diploma, zullen de studenten de mogelijkheid om zich te onderscheiden tijdens de aanvraagprocedure hebben.

Wat het kost om een ​​diploma in de economie te verwerven varieert door het instituut en de lengte van het programma. Voordat u zich inschrijft in een specifiek programma, moet de student zorgvuldig tarieven van elke instelling te overwegen en of een één- of twee-jaar diploma programma recht voor hun individuele situatie.

Na het verwerven van dit diploma kunnen studenten verwachten om te werken in het bedrijfsleven, het onderwijs, of de sector overheid. Sommige van de carrière mogelijkheden om diploma afgestudeerden behoren analist, econoom, onderzoeksassistent, teller, systeemanalist, assistent project manager, field marketing associate, of project beheerder. Echter, als een leerling een bepaalde carrière doel in het achterhoofd, kan de student profiteren van het gebruik van het diploma als basis voor het nastreven van een geavanceerde graad in hetzelfde veld.

Studenten die willen hun opleiding een stap verder moet meer te weten komen over diploma's gericht op de economie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.