59 Culinaire Vaardigheden Diploma & Diploma degrees found
- Diploma
- Diploma
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Noord-Amerika25
- Europa18
- Azië11
- Oceanië5
59 Culinaire Vaardigheden Diploma & Diploma degrees found
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Groot Chef-diploma
- Barcelona, Spanje
Diploma
Full time
24 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Onze professionele chef-kok. Het Gran Chef Diploma is voor mensen die een professionele chef willen worden met een globale visie op restaurantkeukens, bedrijven en specialisten in hun sector.
Uitgelicht
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
Allspice Institute
CTH L2 Diploma in Patisserie en Banketvaardigheden
- Singapore, Singapore
Diploma
Full time, Deeltijd
12 maanden
Op de campus
Engels
Het CTH Diploma in Patisserie en Banketvaardigheden biedt een uitstekende gelegenheid voor leerlingen om de essentiële kennis te verwerven die nodig is om te gedijen in een professionele bakkerijomgeving, met een gespecialiseerde nadruk op vaardigheden die relevant zijn voor de creatie van verrukkelijk gebak en gebakken goederen.
Uitgelicht
LaSalle College Vancouver
Diploma in bakken
- Vancouver, Canada
Diploma
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Topprofessionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Ze beheren restaurants, verzorgen speciale evenementen, bieden persoonlijke koksdiensten en meer. Voor velen is het uiteindelijke doel echter om een eigen restaurant te hebben
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma Franse en Italiaanse banketbakker
- Parma, Italië
- Colorno, Italië
Diploma
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Leer de kunst van het Franse en Italiaanse patisserie maken met het Diploma Franse en Italiaanse patisserie, een volledig leerzame cursus in twee landen. Ontworpen voor liefhebbers van gebak, biedt dit unieke programma: 8 weken praktijkgerichte, persoonlijke trainingen 1 maand stage in Frankrijk of Italië (optioneel) een prestigieus joint-diploma van twee internationaal erkende instellingen
Uitgelicht
Loyalist College of Applied Arts & Technology
Diploma culinair management
- Belleville, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Een topchef zijn gaat verder dan van eten houden. Het gaat over het waarderen van de grond en de zon, hoe voedsel wordt verbouwd en wat ervoor nodig is om een bedrijf te runnen. Het betekent creatieve risico's nemen en voortdurend aanpassen. Als dit de carrière is waarvan je hebt gedroomd, begin dan nu met het leren van een diploma in culinair management in Resto 213, het gastronomische restaurant van Loyalist op de campus.
Uitgelicht
Georgian College
Diploma in culinair management (CULN)
- Barrie, Canada
- Online
Diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Aanraken, proeven, voelen het verschil! Studenten ontwikkelen werkklare vaardigheden die essentieel zijn voor succes als culinaire professionals in meerdere sectoren van de foodservice-industrie. Ze verwerven kennis en vaardigheid om te werken in 's werelds beste keukens, in een leeromgeving verrijkt door blootstelling aan chef-koks en marktleiders.
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland
Diploma
Full time
3 semesters
Op de campus
Engels
Verbeter uw banketbakkerij- en chocoladevaardigheden met dit Zwitserse Grand Diploma in Pastry & Chocolate. Begin bij de basis en werk je omhoog naar een hoog niveau van innovatief paradepaardje.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Frans gebak kunstdiploma
- Yssingeaux, Frankrijk
Diploma
Full time
8 maanden
Op de campus
Engels
Programma's van zes maanden voor culinaire en banketbakkers, carrièrewisselaars, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in werken in het gastronomische universum.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - koken en bakken
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Diploma
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaten
International Culinary Studio
Global Diploma in Patisserie
- Canterbury Plains, Nieuw-Zeeland
Diploma
Op de campus
Engels
Le Cordon Bleu University Mexico
Kookdiploma
- Naucalpan de Juárez, Mexico
Diploma
Op de campus
Spaans
Het Diploma in Cooking beheerst geavanceerde culinaire technieken die van toepassing zijn op bijna elke kookstijl. Ontdek Franse culinaire tradities, wereldwijde keukens en huidige trends. Het kookdiploma wordt uitgereikt aan de student die met succes de niveaus Basis, Intermediair en Superieur heeft voltooid. Je kunt je maar voor één niveau inschrijven (bijvoorbeeld Basis Kookcertificaat) en later (in beperkte tijd) doorstromen naar het volgende niveau. Zelfs met eerdere professionele ervaring, moet u beginnen met het basisniveau van koken voordat u doorgaat naar het volgende. Voor elk behaald niveau ontvang je een certificaat. Na het succesvol afronden van het Diploma in Cooking en Diploma in Pastry ontvangt u vervolgens Le Grand Diplôme®, de hoogste excellentie van Le Cordon Bleu International.
Arizona Culinary Institute
Diploma in culinaire kunsten, bakken en restaurantbeheer
- Scottsdale, Verenigde Staten
Diploma
Arizona Culinary Institute is ontworpen om verstandig en efficiënt gebruik te maken van uw tijd en middelen.
Meritus College
Diploma in Culinary Arts
- Kampung Kuala Muda, Maleisië
Diploma
Engels
Ons Diploma in Culinary Arts-programma is zorgvuldig ontworpen voor beginners met weinig of geen vaardigheden. Je maakt kennis met klassieke en innovatieve westerse, Maleisische, Aziatische gerechten en gebak en bakkerij. Je leert technieken van garde kribbe, rotisserie, sauzen, bouillon, plateren, buffet, koken bij lage en hoge temperaturen, en roken en leert ook hoe je geavanceerde technieken en vaardigheden kunt bereiken in innovatieve manieren van koken zoals "sous vide".
MIB College
Diploma in bakwetenschap en -technologie
- Petaling Jaya, Maleisië
Diploma
Op de campus
Engels
Ons Diploma in Baking Science and Technology (BST) combineert zowel de theorie als de wetenschap van bakken met praktische toepassingen (40% theorie; 60% praktijk), waardoor studenten de kennis kunnen verwerven en vaardigheden kunnen cultiveren die nodig zijn om een goed presterende baktechnoloog te worden.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Diploma Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden
Diploma-programma's bieden studenten de kans om hun kennis, vaardigheden en capaciteiten te verhogen, en doe het in een korte tijd. Met een diploma, kunnen afgestudeerden spannende carrièremogelijkheden in veel verschillende gebieden te vinden.
Wat is een diploma in de culinaire kunsten? Dit diploma kan worden verdiend in ongeveer één tot twee jaar, afhankelijk van hoeveel tijd een student in staat is om te besteden aan hun opleiding. Leren om lekker eten te maken is slechts een stap in een culinaire kunsten programma. Studenten leren ook de keuken technieken, de evolutie van de keuken, de invloed van cultuur op voedsel te beheersen en om leiderschap en vertrouwen te geven in de keuken en daarbuiten.
Diploma's kan zeer voordelig zijn voor afgestudeerden. Individuen krijgen real-world carrière ervaring, hun nodige culinaire vaardigheden te verbeteren, en zijn ze in staat om hun vakkennis, die maakt afgestudeerden met een diploma in de culinaire kunsten zeer wenselijk voor bedrijven te verhogen.
De kosten van het behalen van een diploma in de culinaire kunsten kan variëren, afhankelijk van hoe lang het duurt om geld te verdienen, evenals elke school specifieke collegegeld tarieven en vergoedingen. Geïnteresseerde studenten moeten van plan contact op te nemen elke aspirant-scholen om relevante financiële informatie te ontvangen. Financiële steun kan ook beschikbaar zijn om te helpen compensatie van de kosten van het behalen van een diploma.
Personen met een diploma in de culinaire kunsten kunnen werken in een gastronomische industrie, als een restaurant manager, een professional of executive chef-kok, een traiteur of een catering directeur, het hoofd kok van een café of bistro, of als bestuurder voor een voedsel verdeler . Afgestudeerden kunnen ook een meer ondernemende route voort te zetten en openen hun eigen restaurant.
Veel scholen bieden in persoon of online lessen, waardoor u de kans om je diploma te verdienen in culinaire kunsten op je schema.Aan de slag met je opleiding van vandaag, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.