20 Banket Diploma degrees found
- Diploma
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Banket
- Noord-Amerika8
- Europa9
- Azië2
- Oceanië1
20 Banket Diploma degrees found
Uitgelicht
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma Franse en Italiaanse banketbakker
- Parma, Italië
- Colorno, Italië
Diploma
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Leer de kunst van het Franse en Italiaanse patisserie maken met het Diploma Franse en Italiaanse patisserie, een volledig leerzame cursus in twee landen. Ontworpen voor liefhebbers van gebak, biedt dit unieke programma: 8 weken praktijkgerichte, persoonlijke trainingen 1 maand stage in Frankrijk of Italië (optioneel) een prestigieus joint-diploma van twee internationaal erkende instellingen
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland
Diploma
Full time
3 semesters
Op de campus
Engels
Verbeter uw banketbakkerij- en chocoladevaardigheden met dit Zwitserse Grand Diploma in Pastry & Chocolate. Begin bij de basis en werk je omhoog naar een hoog niveau van innovatief paradepaardje.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - koken en bakken
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Diploma
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaten
City Unity College Nicosia
Diploma in Culinary Arts
- Nicosia, Cyprus
Diploma
Engels
Studenten die voor dit programma zijn ingeschreven, verdienen een Diploma in Culinary Arts dat studenten wil voorbereiden op kookposities op instapniveau in restaurants, hotels of andere foodservice-activiteiten met toekomstige carrièremogelijkheden in gerelateerde functies.Ze zullen worden opgeleid en academische instructies ontvangen over het toepassen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de horeca te betreden op een niveau dat permanente educatie en / of levenslang werk mogelijk maakt.
KES College
Culinaire kunsten, bakkerij en gebak Concentratie in culinaire kunsten Diploma
- Nicosia, Cyprus
Diploma
Engels
Dit tweejarige programma is een professioneel curriculum waar uitgebreide theoretische training en laboratoriumspecialisatie vereist zijn in horeca, catering en restaurants. Door te kiezen tussen de twee concentraties, hebben studenten de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de Gastronomische Kunsten en Bakkerij en Bakkerij en de kennis op te doen die ze nodig hebben om professionele koks, bakkers en banketbakkers te worden.
Pacific Institute Of Culinary Arts
6 maanden professioneel bak- en banketdiploma
- Vancouver, Canada
Diploma
Op de campus
Engels
Studenten Baking & Pastry Arts beginnen hun training met meet- en schaaltechnieken, keukenterminologie en starten hun praktische vaardigheidstraining in ambachtelijk brood, banketdeeg en beslag, koekjes, cakes, vullingen, dessertsauzen en chocolade. Geavanceerde instructie in onze patisserie- en broodkeukens stelt studenten in staat hun praktische vaardigheden aan te scherpen bij het produceren van ambachtelijk brood, gebak, desserts en cakes voor Blue Hat Bakery en geplateerde desserts voor Blue Hat Bistro.
International College Of Yayasan Melaka (ICYM)
Diploma in culinaire kunsten
- Malacca, Maleisië
Diploma
Op de campus
Engels
We bieden een diploma in culinaire kunsten. We hebben een praktische benadering van gastronomie en laten ons inspireren door een breed scala aan culinaire tradities.
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Canada
Diploma
Op de campus
Engels
Bevorder uw culinaire opleiding! Begin met de meest intensieve en uitgebreide training in klassieke Franse culinaire technieken. De Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer u de basis-, halfgevorderde en superieure cursussen in zowel keuken als gebak met succes hebt afgerond. Daarnaast verdient de student een Cuisine Diploma en een Pastry Diploma. Curriculum: GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en banketprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
New City College Tower Hamlets campus
NIVEAU 3 STAD & GUILDS NVQ DIPLOMA IN PROFESSIONELE KOOKPLAAT
- Poplar, Verenigd Koninkrijk
Diploma
Engels
Dit is de cursus die goede koks nodig heeft en hen op weg helpt om geweldige chef-koks te worden. Je hebt misschien al een solide basis van culinaire kennis en een goed niveau van technische vaardigheid, maar het Level 3 Diploma in Professional Cookery zal je koken naar nieuwe hoogten tillen, waardoor je de tools en het vertrouwen krijgt om de volgende grote stap in je culinaire carrière.
Kenvale College
Diploma in commerciële kookkunst
- Randwick, Australië
Diploma
Op de campus
Engels
Voedsel is een universele taal en een essentieel onderdeel van het leven. Het vermogen om onvergetelijke gerechten te creëren die alle zintuigen aanspreken - smaak, aroma, textuur en presentatie - is een kunst.
Wigan & Leigh College
PATISSERIE & CONFECTIONERY LEVEL 3 DIPLOMA
- Wigan, Verenigd Koninkrijk
Diploma
Full time
Op de campus
Engels
Bakkerijvaardigheden zijn erg gewild in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als bakker maak je gebruik van verschillende methoden om brood- en banketproducten te maken.
JNA Institute Of Culinary Arts
Gebaksklassen
- Online USA
Diploma
Op de campus
Engels
Het personeel en de faculteit proberen de student te helpen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en verkoopbare vaardigheden. De faculteit leert de studenten met behulp van moderne onderwijstechnieken in een realistische werkomgeving.
ATI College Malaysia
Diploma in patisserie
- Kota Kinabalu, Maleisië
Diploma
Engels
Het Diploma in Pasty Arts is een programma dat is afgestemd op de culinaire industrie.
Richmond upon Thames College
Professioneel koken NVQ-diploma niveau 2 (deeltijd)
- Online United Kingdom
Diploma
Op de campus
Engels
Het gaat over leren koken. Het gaat om het behalen van een kwalificatie ter ondersteuning van een sollicitatie om een carrière in de horeca te starten.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Diploma Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden Banket
Een diploma is een manier waarop de studenten hun opleiding kunnen bevorderen. De verschillende diploma's, waaronder diploma, postdoctorale en geavanceerde diploma's. Ze kunnen aanvullende kwalificaties en opleidingen voor professionals of helpen de kloof tussen de verschillende academische stages. Een diploma kan worden verdiend in een aantal onderwerpen, zoals het bedrijfsleven, geesteswetenschappen, biologie, technologie en meer.
Wat is een diploma in Pastry? Dit programma is ontworpen voor de huidige professionals die willen klassieke Franse technieken, voor iemand die wil om een carrière te werken in een professionele keuken, of gewoon voor de lol te beginnen leren. Elk programma zal variëren, maar de cursus vaak dekt basic, intermediate en superieure bakken technieken. De meeste programma's niet studenten eisen vorige culinaire ervaring hebben. Studenten zullen leren hoe om een brede selectie van taarten die geschikt om te worden geserveerd in tearooms, restaurants en patisserie winkels zijn te bereiden.Ze zullen ook leren hoe de hedendaagse Franse desserts te bereiden en te verkennen geavanceerde technieken in suiker werk en chocolade.
Studenten die een gebakje diploma nastreven profiteren dat zij krijgen om creatieve vaardigheden te ontwikkelen en perfectioneren van hun persoonlijke artistieke talent. Er zijn een aantal van de carrière mogelijkheden voor degenen die willen professionals in de kunst.
De kosten die gemoeid zijn met het behalen van een diploma zal variëren van de ene voorziening naar de andere. Kosten factoren omvatten de lengte van het programma, de locatie van de school, en de reputatie van het programma. Studenten moeten direct contact Gekozen scholen om uit te vinden wat te verwachten financieel.
De opleiding en training ontvangen bereidt vaak afgestudeerden met de juiste technieken en creatieve artistieke talent om een professional te worden. Afgestudeerden kunnen werk te vinden over de hele wereld in vele verschillende locaties, afhankelijk van hun interesses en stijl.Carrièremogelijkheden kunnen patissier, persoonlijke chef-kok, chef-instructeur, voedsel criticus, voedsel stylist, culinair journalist of ondernemer.
Vind de juiste deeg cursus voor u. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.