Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Cursussen Opleidingen in TOEFL-voorbereiding in Chía, Colombia 2023

1 Cursus Opleidingen in TOEFL-voorbereiding in Chía, Colombia 2023

Overzicht

Wonen in deze stad is leuk. Niet alleen vanwege de geweldige klimaat, maar ook de hoge klasse faciliteiten vooral gevonden in hoger leercentra. Instellingen zoals Univasidad la Sabana zich inschrijft duizenden studenten per jaar, waaruit blijkt hoe de stad is invloedrijk in de regio op het gebied van het onderwijs.

Internationale studenten die naar een Engelstalige universiteit willen gaan, kunnen een TOEFL-voorbereidingscursus volgen om hen voor te bereiden op het TOEFL-examen. Cursussen kunnen studenten vertrouwd maken met het formaat van de test en hen vaardigheden leren om tests af te leggen die hen kunnen helpen hun scores in alle vier de testsecties te maximaliseren.

Het hoger onderwijs in Colombia wordt gedaan in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Spaans Portugees en Chinees. Dit is het probleem van de taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs onder andere internationale studenten geëlimineerd.

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Meer informatie

Filters

  • Cursus
  • Talen
  • Taalvoorbereidingstest
  • TOEFL-voorbereiding
Vakgebieden
  • Talen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden