Keystone logo

1 Blended Cursus Opleidingen in Talen Taalvoorbereidingstest TOEFL-voorbereiding in Colombia voor 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Talen
  • Taalvoorbereidingstest
  • TOEFL-voorbereiding
  • Blended
Vakgebieden
  • Talen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular education type

Blended Cursus Opleidingen in Talen Taalvoorbereidingstest TOEFL-voorbereiding

Internationale studenten die naar een Engelstalige universiteit willen gaan, kunnen een TOEFL-voorbereidingscursus volgen om hen voor te bereiden op het TOEFL-examen. Cursussen kunnen studenten vertrouwd maken met het formaat van de test en hen vaardigheden leren om tests af te leggen die hen kunnen helpen hun scores in alle vier de testsecties te maximaliseren.

Het hoger onderwijs in Colombia wordt gedaan in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Spaans Portugees en Chinees. Dit is het probleem van de taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs onder andere internationale studenten geëlimineerd.

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Blended learning combineert digitale en online media met traditioneel face-to-face leren. Het stelt leraren in staat om verschillende onderwijsmethoden en -technologieën te gebruiken om het leren voor elke leerling aan te passen. Blended learning kan in verschillende vormen worden ingezet, van volledig online cursussen tot hybride cursussen waarbij studenten zowel in de fysieke klas als online leren.