Keystone logo

13 Cursus Opleidingen in Talen Taalvoorbereidingstest TOEFL-voorbereiding 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Talen
  • Taalvoorbereidingstest
  • TOEFL-voorbereiding
Vakgebieden
  • Talen (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Cursus Opleidingen in Talen Taalvoorbereidingstest TOEFL-voorbereiding

Voor post-secundair onderwijs verwijst een "cursus" doorgaans naar een specifieke onderwijseenheid die op een bepaald onderwerp is gericht. Van een paar weken of maanden tot een jaar lang, elke cursus koppelt een groep studenten met een bepaalde instructeur en een vast studieprogramma.

Wat zijn cursussen in de TOEFL-voorbereiding? Voor niet-sprekende personen meet de toets Engels als vreemde taal, of TOEFL, iemands kennis en vaardigheden in het Engels als voorbereiding op inschrijving in een Engelssprekende universiteit. Dergelijke cursussen behandelen verschillende aspecten van de Engelse taal en grammatica, van delen van spraak zoals zelfstandige naamwoorden en werkwoorden tot zins- en alineastructuren. Het curriculum bereidt studenten ook voor op de TOEFL door het format van de test te bespreken en de basisprincipes van het gebruik van computers voor het nemen van online tests te bekijken.

Studenten die een cursus TOEFL-voorbereiding volgen, verfijnen hun vaardigheden in lezen, schrijven, luisteren en spreken in het Engels. De cursussen zijn ook zodanig gestructureerd dat studenten hun vloeiendheid in gestandaardiseerde tests zoals de TOEFL kunnen versterken, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe ze zichzelf kunnen voorbereiden.

Cursussen in TOEFL-voorbereiding zijn wereldwijd te vinden voor studenten die op zoek zijn naar een academische toekomst aan een Engelssprekende universiteit. De scholen die dergelijke cursussen aanbieden, variëren in kosten en duur. Het is daarom aan te bevelen dat studenten contact opnemen met scholen waarin ze geïnteresseerd zijn om informatie te krijgen over verwachte kosten.

Over het algemeen zijn cursussen in TOEFL-voorbereiding niet bedoeld om niet-sprekende sprekers rechtstreeks naar bepaalde loopbaantrajecten te leiden. In plaats daarvan kan de voorbereiding op de TOEFL leiden tot mogelijkheden voor hoger onderwijs aan vrijwel elke Engels sprekende universiteit, aangezien de meeste instellingen deze test erkennen. Het is echter mogelijk voor een zeer vloeiend student om een ​​diploma en een certificaat te behalen voor het aanleren van TOEFL-voorbereidingscursussen aan anderen.

Op grond van het onderwerp kunnen cursussen in TOEFL-voorbereiding worden gevonden op internationale scholen. Online- en afstandsonderwijs zijn met name waardevol voor veel toekomstige studenten. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.