Keystone logo

29 Cursus Opleidingen in Theaterstudies 2024

Filters

Filters

 • Cursus
 • Podiumkunsten
 • Theaterstudies
Vakgebieden
 • Podiumkunsten (29)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Cursus Opleidingen in Theaterstudies

  Ideaal voor mensen met een sterke interesse in theatrale kunsten of prestaties, zijn theater cursussen niet beperkt tot theater majors in een bachelor-of masteropleiding. Veel theater cursussen zijn beschikbaar voor terugkerende studenten met een persoonlijk of beroepsmatig belang, voor wie aanvullende academische kwalificaties in het theater konden hun carrière ten goede. Naast de directe professionele toepassingen van de geleerde lessen in theater cursussen, in acteren, decorontwerp, verlichting, scenario's en de productie ontwerp, zijn er ook concrete toepassingen in vrijwel elke bedrijfssector voor lessen in communicatie, lichaamstaal, creatief denken en design.

  Theater cursussen duren voor overal van een paar dagen tot een semester of meer, waardoor ze geschikt zijn om een ​​zeer breed scala van aankomende studenten. Aangeboden op een full time of part time basis, theater cursussen zijn beschikbaar aan universiteiten in verschillende landen over de hele wereld.Theater cursussen richten zich vaak op een bepaald aspect van de discipline, zoals de productie van design, prestaties, kostuumontwerp en meer. Meer informatie kan worden opgevraagd over elke specifieke theater natuurlijk door contact op de universiteit met behulp van een snelle en eenvoudige webformulier op de informatiepagina.

  Als u professioneel of persoonlijk kunnen profiteren van het theater cursussen bij een erkende universiteit of academische instelling, dan scroll naar beneden en lees meer over de mogelijkheden voor u beschikbaar, vandaag!