Keystone logo

19 Cursus Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Sociale Wetenschappen
  • Sociologie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Cursus Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie

De studie van de maatschappij, haar structuren, systemen en rollen, is de primaire focus van de academische discipline van de sociologie. Studenten in de sociologie cursussen kunnen kiezen uit een aantal gespecialiseerde gebieden van onderzoek, zoals inheemse volkeren, mensenrechten, de culturen van samenlevingen over de hele wereld, ontwikkeling en meer. Werkende professionals, full time studenten of iedereen met een interesse in de sociologie kunnen profiteren van inschrijving in een opleiding Sociologie, waardoor het verkrijgen van waardevolle kwalificaties en een interessant onderwerp bestuderen.

Sociologie cursussen kan een paar dagen duren een jaar en worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Elke verschillende Sociologie cursus zal zich richten op een afzonderlijke ruimte van de discipline. De meeste zijn gericht op het doel potentiële studenten en kan daarom belangrijke voorwaarden om te overwegen. Sommige Sociologie cursussen zijn inclusief de zekerheid van een diploma of certificaat voor succesvolle afgestudeerden.

U kunt eenvoudig meer informatie aanvragen over Sociologie cursussen in China, Rusland, de VS, Spanje en over de hele wereld met behulp van de handige webformulier op de informatie pagina voor een cursus of programma. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over de Sociologie cursussen beschikbaar elk van onze gekenmerkte erkende universiteiten, gewoon naar beneden scrollen en lees meer, vandaag!