9 Professioneel koken Cursus degrees found
- Cursus
- Food and Beverage Studies
- Professioneel koken
- Europa5
- Noord-Amerika3
- Zuid-Amerika1
9 Professioneel koken Cursus degrees found
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Entrepreneurchef-programma: ontwerp, creatie en strategie van restaurantbedrijven
- Barcelona, Spanje
Cursus
Full time
14 weken
Afstand leren, Op de campus
Engels, Spaans
Laat uw ondernemersgeest de vrije loop bij het Entrepeneurchef-programma. Deze cursus geeft je een globale visie vanaf de ontwerpfase tot na de opening, en bereidt je rechtstreeks voor op het doel: "Ik ga mijn eigen restaurant creëren". Of je nu een duidelijk project hebt of niet, de cursus zal je geest openen voor nieuwe manieren om de restaurantbusiness te begrijpen en vooral voor de manieren waarop klanten je voorstel in de komende jaren zullen accepteren. Deze cursus is een reis door alle fasen die je moet doorlopen, met speciale aandacht voor de gedragsaspecten van klanten, de nieuwste bedrijfsmodellen en natuurlijk de digitale omgeving die bepalend is voor succes.
Uitgelicht
Santa Barbara City College
Skills Competency Award in Personal Chef Training
- Santa Barbara, Verenigde Staten
Cursus
Full time
Op de campus
Engels
Een Skill Competency Award in Personal Chef Training Program ontwikkelt vaardigheden en competenties voor functies in de horeca. Dit unieke programma weerspiegelt de industrienormen door training te bieden in een realistische werkomgeving. Studenten hebben de mogelijkheid om hotel- of restaurant- / culinaire programmatracks te selecteren.
Uitgelicht
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Beroepskwalificatie in restaurant- en cateringdiensten, kok/kok (aanvulling)
- Pori, Finland
Cursus
Full time
14 maanden
Op de campus
Engels, Fins
Een uitgebreid culinair programma van 14 maanden, ontworpen voor mensen met alle culinaire achtergronden. De opleiding omvat essentiële culinaire en zakelijke vaardigheden. On-the-job training is een essentieel onderdeel van het programma en biedt praktijkervaring in de echte wereld. Het programma is inclusief ingrediënten die tijdens de cursus worden gebruikt, professionele uniformen en een messenset.
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Professionele cursus banketbakker en bakken
- Barcelona, Spanje
Cursus
Deeltijd
3 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Voor de volgende generatie professionals die willen leren over patisserie, zoetwaren, chocolade maken en hun koksopleiding willen voltooien of de wereld van de zoete keuken van de 21e eeuw willen betreden. Ontdek de zoete kunst van het maken van gebak en chocolade in deze inleidende cursus die u zal leiden tot het verkennen van de wereld van desserts voor restaurants in een internationale omgeving.
Cookery School at Little Portland Street
Een maaltijd in een tijd
- London, Verenigd Koninkrijk
Cursus
Deeltijd
Op de campus
Engels
Leer te genieten van koken en uitgegroeid tot een zelfverzekerde kok of uitbreiden van uw repertoire. In elke klasse een drie-gangen maaltijd wordt gegeven met veel hands-on praktijk. Fundamentele vaardigheden worden geleerd en versterkt als je je een weg door de 6 weekse cursus koken. De nadruk ligt op lekker eten, snel en eenvoudig te bereiden die zal uw vrienden en familie indruk te maken!
Mente Argentina
Professional Chef Program - Culinary Arts in Argentinië
- Recoleta, Argentinië
- Buenos Aires, Argentinië
Cursus
Full time
Op de campus
In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen in de gastronomische en het restaurant industrie, alsmede een toename van de vraag naar hoogwaardige dienstverlening geleid tot een behoefte aan opgeleide professionele koks internationaal
Bauman College
Holistische chef-kok
- Berkeley, Verenigde Staten
Cursus
Afstand leren
Engels
Het Holistic Chef Culinary Program aan het Bauman College combineert op unieke wijze culinaire techniek en een op voeding gebaseerde filosofie met de ondernemersvaardigheden die nodig zijn om een carrière op te bouwen in de dienstverlening van anderen door middel van voedsel.
Wilkes Community College
Pluimveemanagementtechnologie
- Wilkesboro, Verenigde Staten
Cursus
Op de campus
Engels
Dit curriculum is bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het produceren, verwerken en distribueren van pluimvee en zijn producten volgens wetenschappelijke principes die essentieel zijn voor een efficiënte en winstgevende werking.
Bishop Burton College
APPRENTICESHIP IN SLAGERIJ
- Online United Kingdom
Cursus
Op de campus
Engels
Als leerling heb je een baan en verdien je een loon terwijl je kennis en vaardigheden opbouwt binnen de vlees- en pluimvee-industrie.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Professioneel koken
Een cursus is een korte blik op een onderwerp dat meestal enkele weken of maanden in beslag neemt. Sommige cursussen zijn erg algemeen, terwijl andere in detail gaan over een bepaald gebied. Cursussen maken vaak deel uit van een groter certificeringsprogramma, maar kunnen ook op zichzelf staan.
Wat is een cursus in professioneel koken? Terwijl ervaring en andere cursussen je kunnen voorbereiden op werk als een lijnkok, is een professionele kookcursus vaak meer gericht op chef-kok, sous-chef of iemand die menu's en nieuwe voedingsmiddelen maakt. Cursussen bevatten vaak wat tijd in de keuken met de verwachting dat studenten vertrouwd zijn met elementaire hulpmiddelen en veiligheidspraktijken. Sommige cursussen kunnen gericht zijn op bepaalde gerechten, zoals regionaal, cultureel of experimenteel.
In een professionele kookcursus leer je vaardigheden zoals veilige keukenpraktijken, aandacht voor detail en communicatie. Veilige praktijken in de keuken kunnen zich vertalen naar veiliger praktijken in uw leven, terwijl communicatie goed is voor het smeden van sociale en zakelijke relaties.
Cursussen variëren in kosten afhankelijk van meerdere factoren. Sommige hiervan omvatten de locatie van de school, de duur van de cursus, de benodigde benodigdheden en of de cursus online is of niet.
Een cursus in professioneel koken kan je voorbereiden op een carrière in de keuken of je huidige culinaire carrière vooruit helpen. Je vaardigheden in de keuken kunnen je kwalificeren om een chef- of sous-chef-functie aan te vragen. Weten hoe je professioneel kunt koken, kan ook nuttig zijn om een baan te krijgen als privékok op een jacht of in een luxehotel. Overal waar mensen eten, moet iemand het eten klaarmaken en dat iemand jou kan zijn.
Professionele kookcursussen worden op veel scholen over de hele wereld aangeboden, vooral die gespecialiseerd zijn in de culinaire kunsten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.