Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 46 Cursussen Opleidingen in Muziek 2023

46 Cursus Opleidingen in Muziek 2023

Overzicht

Muziekwetenschap is het wetenschapsgebied te maken met de studie van de muziek. Muziek cursussen variëren in specialisatie van praktische opleiding instrument om muziektheorie aan de muziek business. Studenten met een passie voor muziek vindt ze in staat zijn om waardevolle kwalificaties, kennis en vaardigheden te verwerven in Music cursussen.

Duurzame overal van een paar dagen tot een jaar, zijn muziek cursussen aangeboden op erkende universiteiten, hogescholen en academische instellingen over de hele wereld. Terwijl sommige Muziek cursussen zijn voltijds, anderen zijn aangeboden op een part-time basis. Het is mogelijk om de locatie en de studie-modus die u zoekt met behulp van de opties en drop-down menu op deze pagina kiezen. Sommige cursussen in muziek, vooral die gericht op de podiumkunsten kant van de discipline, zal een bepaald niveau van kennis of vaardigheid als een voorwaarde van de cursus en opnames nodig kan de indiening van een portfolio te vragen.

U kunt uw zoekopdracht verfijnen van cursussen in muziek met behulp van de drop-down menu's hieronder, en als je een programma dat u interesseert vinden, contact op met de universiteit in slechts een minuut met behulp van onze handige webformulier. Als u op zoek bent naar de belangrijkste kennis en vaardigheden om u te helpen slagen in de muziek business te ontwikkelen, scroll naar beneden en lees meer over Muziek cursussen vandaag!

Meer informatie

Filters

  • Cursus
  • Podiumkunsten
  • Muziek
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (46)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat