Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Cursussen Opleidingen in Interdisciplinaire studies 2023

6 Cursus Opleidingen in Interdisciplinaire studies 2023

Overzicht

Een enkele cursus is vaak onderdeel van een certificaat of opleiding. Het kan kort en inleidend of lang en diepgaander zijn. Sommige cursussen worden op internet gevolgd terwijl andere in de instellingen van de klas zijn. Ongeacht de lengte of locatie, een cursus kan op zowat elk onderwerp zijn.

Je vraagt ​​je misschien af, wat is een cursus in interdisciplinaire studies? Het woord 'interdisciplinair' impliceert dat deze cursus twee verschillende gebieden kan overbruggen. Dit kan onderdeel zijn van een bredere hbo-opleiding of u helpen bij de overgang van het ene vakgebied naar het andere. Enkele voorbeelden van interdisciplinaire gebieden zijn cultuur en handel, kunst en geschiedenis, taal en onderwijs, en geologie en ecologie. Afhankelijk van de vakgebieden kan deze cursus in een laboratorium, een klaslokaal, buiten of op internet zijn.

Geestelijke flexibiliteit, tijdmanagement en begrijpend lezen zijn enkele algemene vaardigheden die je kunt leren in een generieke interdisciplinaire cursus.

Academische cursussen variëren in kosten bij verschillende instellingen. Enkele eigenschappen die van invloed zijn op de kosten zijn locatie, duur en noodzakelijke benodigdheden voor de cursus.

De carrière die je met deze cursus nastreeft, hangt af van de vakken die je leert. Voor een studie van taal en cultuur zou je gekwalificeerd kunnen zijn om als vertaler of culturele tussenpersoon te werken. Onderzoek naar financiën en productie kan kansen op werk in de handel en de industrie bieden. Je kunt banen zoeken die een facilitator of een tussenpersoon nodig hebben voor verschillende bedrijfstakken. Als je al een carrièrepad hebt en het wilt bevorderen, kies dan een cursus die op een bepaalde manier betrekking heeft op je huidige functie.

Interdisciplinaire cursussen zijn te vinden over de hele wereld. Je kunt je zoekopdracht verfijnen door scholen te kiezen die zich richten op je huidige studiegebied of gekozen loopbaan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • Cursus
 • Algemene studies
 • Interdisciplinaire studies
Vakgebieden
 • Algemene studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat