Keystone logo

1 Cursus Opleidingen in Salisbury, Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

 • Cursus
 • Verenigd Koninkrijk
Vakgebieden
  Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular study format

  Cursus Opleidingen in Salisbury, Verenigd Koninkrijk

  Wiltshire is gelegen nabij vele universiteitssteden, maar er zijn geen universiteiten in Wiltshire zelf. Dichtstbijzijnde universiteit is de stad van Trowbridge. Het 's vooral bekend om UK ' s meest bekende monument - Stonehenge.

  UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

  Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.