Keystone logo

19 Cursus Opleidingen in Zelfontwikkeling Loopbaancoaching 2024

Filters

Filters

 • Cursus
 • Zelfontwikkeling
 • Loopbaancoaching
Vakgebieden
 • Zelfontwikkeling (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Cursus Opleidingen in Zelfontwikkeling Loopbaancoaching

  Gekwalificeerde instructeurs leren cursussen waarmee studenten hun kennis van een bepaald onderwerp kunnen verfijnen. Of studenten nu cursussen volgen om hun vaardigheden in een bepaald onderwerp te verbeteren voordat ze naar het volgende niveau gaan of om een ​​nuttige opleiding voor hun baan te krijgen, er zijn veel opties om die doelen te bereiken.

  Wat is een cursus loopbaancoaching? Cursussen in dit vak beginnen vaak met coachingstheorie en laten zien hoe die theorie kan worden toegepast op situaties uit het echte leven. Het bestuderen van loopbaancoaching kan studenten helpen om de sterke punten en vaardigheden van anderen te ontsluiten om hen te adviseren over een duidelijk pad naar hun carrièredoelen. Onderwerpen die behandeld kunnen worden, zijn onder meer ethiek, communicatieve vaardigheden, analyse van veranderingsmogelijkheden en sterke punten. Veel van deze cursussen bevatten ook een element van rollenspel, aangezien loopbaancoaching vaak een vaardigheid is die het beste wordt geleerd door in de praktijk te oefenen.

  Een cursus in loopbaanbegeleiding kan superieure interpersoonlijke communicatieve vaardigheden aanleren en het vermogen van deelnemers verbeteren om vertrouwensrelaties te vormen, zowel professioneel als persoonlijk. Het kan de vaardigheden en efficiëntie van de organisatie verbeteren, studenten leren om de extra tijd te nemen die ze nodig hebben om een ​​nieuwe carrière aan te vatten of om vooruitgang te boeken op het door hen gekozen vakgebied.

  De kosten van een cursus kunnen veranderen, afhankelijk van waar studenten het nemen en hoe lang het duurt. Het is belangrijk om te weten hoeveel een cursus kost voordat u zich hiervoor aanmeldt.

  Degenen die een cursus loopbaancoaching hebben gevolgd, zijn uitgerust om veel verschillende kansen na te streven. Ze kunnen kiezen voor ondernemerschap, hun eigen adviespraktijken openen als gecertificeerde levens- of loopbaancoaches. Ze kunnen werken in het onderwijs als administratief of als college en loopbaanadviseur. In bedrijfskringen kunnen het HR-managers, opleidingsspecialisten of chief operating officers zijn. Ze kunnen ook een loopbaan opbouwen als professionele sprekers of motiverende adviseurs.

  Online cursussen laten studenten toe om het werk volgens hun eigen schema's te voltooien. Dit kan vooral nuttig zijn voor studenten die werken of die een cursus willen volgen op een school die ver weg is van waar ze wonen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.