$close

Filters

Resultaten weergeven

Cursussen in Zuid-Amerikaans Bedrijfsleven 2022

Cursussen zijn er in een grote verscheidenheid. Sommige worden gepresenteerd als onderdeel van een opleiding, terwijl andere individuele, op zichzelf staande klassen zijn. Ze kunnen specifiek zijn voor de major van een student of niet. Velen duren een academisch jaar, maar ze kunnen zo kort zijn als een paar weken en zo lang als drie semesters. Wat zijn cursussen in Zuid-Amerikaanse bedrijven? Z… Meer informatie

Cursussen zijn er in een grote verscheidenheid. Sommige worden gepresenteerd als onderdeel van een opleiding, terwijl andere individuele, op zichzelf staande klassen zijn. Ze kunnen specifiek zijn voor de major van een student of niet. Velen duren een academisch jaar, maar ze kunnen zo kort zijn als een paar weken en zo lang als drie semesters.

Wat zijn cursussen in Zuid-Amerikaanse bedrijven? Ze introduceren deelnemers aan Zuid-Amerikaanse bedrijfspraktijken. Sommige cursussen worden in het buitenland aangeboden, zodat studenten de kans krijgen om de unieke culturen en ondernemingen van Zuid-Amerika te ervaren door middel van bedrijfsbezoeken, rondleidingen door de stad, culturele activiteiten, rondleidingen door de fabriek en serviceprojecten. Deze cursussen kunnen de soorten industrie verkennen die bevorderlijk zijn voor de cultuur en lokale gebruiken van Zuid-Amerikaanse landen.

In dergelijke cursussen hebben studenten de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan unieke vaardigheden te ontwikkelen die er geweldig uitzien op een cv en de opgedane kennis spreekt vaak werkgevers aan. Sommige cursussen kunnen studenten leren vloeiend Spaans te zijn. Individuen kunnen bedrevener worden in het oplossen van problemen en sterke leiderschapsvaardigheden opbouwen.

Omdat er geen vastgesteld curriculum of duur is voor cursussen in Zuid-Amerikaanse bedrijven, kunnen de kosten van het lesgeld variëren van cursus tot universiteit en van universiteit tot universiteit. Het wordt geadviseerd dat studenten contact opnemen met het instituut dat de specifieke cursus van interesse aanbiedt voor meer gedetailleerde prijzen.

Het ontwikkelen van een goed begrip van Zuid-Amerikaanse bedrijven door middel van een verscheidenheid aan cursussen kan individuen voorbereiden op een scala aan professionele functies. Afgestudeerden kunnen worden gekwalificeerd voor functies in de academische wereld als hoogleraren en docenten of werken als consultants, regelgevende inspecteurs en marketingdirecteuren voor internationale agentschappen en bedrijven. Sommige van de waardevolle vaardigheden kunnen studenten geschikt maken voor het werken met het Peace Corps.

Veel cursussen zijn online beschikbaar via afstandsonderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Universidad UADE
Buenos Aires, Argentinië

Uniek internationaal managementprogramma, 100% Engels afgeleverd met internationale en lokale studenten uit Argentinië.

Uniek internationaal managementprogramma, 100% Engels afgeleverd met internationale en lokale studenten uit Argentinië. -
Cursus
Voltijds
14 weken
Engels
Campus