ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Zakelijk Engels in de Verenigde West Chester Verenigde Staten 2021

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Zakelijk Engels wordt onderwezen om studenten die het bedrijfsleven in gaan, voor te bereiden om te kunnen communiceren met de landen en bedrijven over de hele wereld. Studies kunnen gericht zijn op essentiele communicatieve vaardigheden alsmede algemeen gebruikte zakelijke terminologie en woordenschat.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Cursus in Zakelijk Engels in de Verenigde West Chester in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Zakelijk Engels, West Chester Filter

Engels voor International Business Course

Miami University - Regionals
Cursus
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Globalisering is een van de bepalende concepten van onze tijd. Hier leest u hoe HR competente bedrijfsleiders op het wereldtoneel kan worden. Investeer in uw medewerkers en ve ...

Lees meer