ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Zakelijk Engels in de Verenigde Miami Beach Verenigde Staten 2021

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

In Engelse studies voor het bedrijfslezen kunnen studenten onderwijs krijgen over elementaire zakelijke woordenschat, plus essentiële communicatieve vaardigheden die in de wereld van het bedrijfsleven gebruikt worden voor vergaderingen, presentaties, schrijven van rapporten, onderhandelingen en andere relevante sociale contacten.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Miami Beach is een wereldberoemde badplaats is gevestigd in Miami-Dade County, Verenigde Staten. Miami heeft de zuster campussen van hoog aangeschreven universiteiten en hogescholen. De recreatieve faciliteiten zoals strand, Eden Roc, Flagler Monument Island, Holocaust Memorial, ocean drive maken Miami de plaats levendig en gezond voor de leerlingen.

Deeltijd Cursus in Zakelijk Engels in de Verenigde Miami Beach in de Verenigde Staten

3 Resultaten in Zakelijk Engels, Miami Beach Filter

Natuurlijk: rennert internationaal bedrijf engels programma's

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;16 weken
Campus

Krijgen op de baan om een ​​succesvolle carrière door het ontwikkelen van de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren in de veranderende wereld van het bedrijfsleven ...

Lees meer

Rennert stageprogramma's

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Gebieden waar stages zijn beschikbaar: Marketing, Public Relations, Architectuur, Mode, IT, Hospitality, ontwerp, reclame, en de Kunsten. Velden worden niet gegarandeerd.

Lees meer

Natuurlijk: mode intensieve

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
4 weken
Campus

Deze 4-weekse intensieve Fashion programma kunt intermediair tot gevorderd niveau Engels leerlingen naar de spannende zaken van de mode verkennen.

Lees meer