Cursus in Wetenschappelijke studies

Beste 10 Cursus Studies in Wetenschappelijke studies 2019

Een cursus is een reeks klassesessies die worden gepresenteerd op één onderwerp. De lessen worden doorgaans wekelijks gehouden voor de volledige duur van de academische termijn of het semester. Onder leiding van een instructeur kan een cursus labs, discussies en lezingen bevatten.

Wat is een cursus in wetenschappelijk onderzoek? Zo'n cursus bevat meestal een beoordeling van verschillende wetenschappelijke gebieden. Dit kan onder meer omvatten hoe de politiek en de menselijke evolutie de wetenschap hebben beïnvloed toen deze zich ontwikkelde. Cursusvakken kunnen ook de wetenschap van oorlog, het creëren van wetenschappelijke disciplines, wetenschap en religie, en de structuur van wetenschappelijk denken omvatten. Aanvullende cursussen kunnen worden gevonden in menselijke waarden en wetenschap, wetenschappelijke risico's en veiligheidsnormen, en het bouwen van wetenschappelijke bruggen.

Het volgen van een bètastudiecursus kan studenten helpen een oog voor detail te ontwikkelen, wat hen kan helpen bij het verkrijgen van jobaanbiedingen. Ze kunnen ook leren de wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken en creatieve manieren vinden om problemen op te lossen. Beide vaardigheden zijn soft skills waar veel werkgevers naar op zoek zijn.

De kosten van een bètastudie kunnen variëren van school tot school en van de duur van de cursus. Kosten kunnen ook verschillen als de cursus online of op de campus wordt gevolgd. Om cursuskosten te vinden, kunnen studenten contact opnemen met hun interessescholen en kosteninformatie aanvragen.

Wetenschapsstudenten die een opleiding volgen, zoeken vaak vervolgonderwijs op verschillende wetenschapsgebieden in plaats van op zoek te gaan naar werk. Degenen die een carrière zoeken, kunnen posities vinden als statisticus, bibliothecaris, artefactcatalogus of politiek onderzoeker. Andere banen die studenten kunnen nastreven zijn onder andere lobbyist stagiair, docent of journalist. Ze kunnen ook proberen een kwantitatieve onderzoeksassistent of een kwalitatieve analyse-medewerker te worden bij een politicoloog.

Cursussen voor wetenschapsstudies zijn vaak te vinden op een lokale school, online of op universiteiten over de hele wereld. Om de school te vinden die bij je past, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Preparatory Years (grades 9 & 10) Courses

Leysin American School
Campus Voltijd 2 - 4 semesters August 2019 Zwitserland Leysin

[+]

Accommodatie

opties ESL-programma Frans 1 Lichamelijke opvoeding Lichamelijke opvoeding

[-]

Middle School (grades 7 & 8) Courses

Leysin American School
Campus Voltijd 2 - 4 semesters August 2019 Zwitserland Leysin

[+]

Academici Engels Wetenschap Math Frans 1 Frans 2 Inleiding tot engineering

activiteiten Toezicht

toelatingsprocedure Inschrijvingsgeld Onderwijs Prijs info

[-]

Verbetering van creativiteit door middel van wetenschap, technologie en kunst

American College of Norway
Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Noorwegen Moss

Studenten zullen de psychologie van de creativiteit verkennen door zich te betrekken in kansen binnen STEAM - een interdisciplinaire, holistische en creatieve aanpak om te leren binnen de STEM disciplines. [+]

Let op, je moet als voltijdstudent inschrijven bij The American College of Norway en dat betekent dat je 5 van onze cursussen moet studeren (totaal 15 credits). We zullen met u communiceren om te bespreken welke van onze andere cursussen u graag wilt opnemen.

Studenten zullen de psychologie van de creativiteit verkennen door zich te betrekken in kansen binnen STEAM - een interdisciplinaire, holistische en creatieve aanpak om te leren binnen de STEM disciplines.

Door middel van een open en samenwerkende klasstructuur zullen studenten met een verscheidenheid aan materialen onderzoeken en tinkeren om toegang te krijgen tot kennis binnen STEM, inclusief basiselektronica, geluidsprincipes en het ingenieursontwerp. ... [-]


Seminar in de wetenschappen

American College of Norway
Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Noorwegen Moss

Dit seminar zal zich richten op geselecteerde bio-ethische, economische, milieu- en / of politieke thema's, zoals zij betrekking hebben op de wetenschappen, waarbij de globale perspectieven en maatschappelijke verantwoordelijkheid worden benadrukt. Studenten zullen de oorsprong, de evolutie en de huidige trends onderzoeken via meerdere modi van informatie, waaronder tekst, video, podcasts en andere bronnen. [+]

Let op, je moet als voltijdstudent inschrijven bij The American College of Norway en dat betekent dat je 5 van onze cursussen moet studeren (totaal 15 credits). We zullen met u communiceren om te bespreken welke van onze andere cursussen u graag wilt opnemen.

Dit seminar zal zich richten op geselecteerde bio-ethische, economische, milieu- en / of politieke thema's, zoals zij betrekking hebben op de wetenschappen, waarbij de globale perspectieven en maatschappelijke verantwoordelijkheid worden benadrukt.

Studenten zullen de oorsprong, de evolutie en de huidige trends onderzoeken via meerdere modi van informatie, waaronder tekst, video, podcasts en andere bronnen.

[-]

Singapore-Cambridge GCE 'O' Niveau Onderzoekscursus

TMC Academy
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 23 maanden February 2019 Singapore

Na afronding van de cursus zullen studenten plaats nemen voor het jaarlijkse Cambridge-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level Examination. Toegekend door het ministerie van Onderwijs, zal de certificering studenten toelating tot toelating tot polytechnics in Singapore, evenals overzeese instellingen. [+]

Na afronding van de cursus zullen studenten plaats nemen voor het jaarlijkse Cambridge-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level Examination. Toegekend door het ministerie van Onderwijs, zal de certificering studenten toelating tot toelating tot polytechnics in Singapore, evenals overzeese instellingen.

TMC's voorbereidingscursussen voor de Singapore-Cambridge GCE 'O' -niveausexamens omvatten ook een keuzemodule die studenten voorbereid op een ander soortgelijk onderzoek, Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE).

IGCSE is een van 's werelds meest populaire internationale kwalificaties voor 14 tot 16-jarigen. Het wordt erkend door vooraanstaande universiteiten en werkgevers over de hele wereld en is een internationaal paspoort voor vooruitgang en succes. Studenten die buiten 'O' willen studeren, kunnen ervoor kiezen de keuzemodule IGCSE Preparation te volgen.... [-]


graduate programma start-up

Mente Argentina
Campus Voltijd 6 - 12 maanden February 2019 Argentinië Buenos Aires

In de afgelopen jaren, met name sinds de Argentijnse munt devaluatie, hebben meer buitenlandse studenten die zich ingeschreven Argentijnse universiteiten om hun meesters en Graduate / Postgraduate opleidingen doen [+]

Graduate Program Start-Up

&nbsp

• Adviseren op graduate opleiding selectie

• Begeleiding gedurende het gehele Universiteit aanvraagprocedure

• Gegarandeerde toelating tot de opleiding van uw keuze met een goedgekeurde vooraanmelding

• Voortdurende bemiddeling tussen u en de Argentijnse gastuniversiteit

• Student Visa-proces eenvoudig door onze deskundige medewerkers

• Academische begeleiding en persoonlijke ondersteuning om uw succes te verzekeren In de afgelopen jaren, met name sinds de Argentijnse munt devaluatie, hebben meer buitenlandse studenten die zich ingeschreven Argentijnse universiteiten om hun meesters en Graduate / Postgraduate opleidingen in Buenos Aires, Argentinië doen.Daarom zijn ze profiteren van de gunstige wisselkoers, terwijl ze profiteren van het hoge opleidingsniveau. ... [-]


Cursus Basic Science: experimenten begrijpen

FutureLearn
Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Maak kennis met op wetenschap gebaseerde vaardigheden door middel van eenvoudige, opwindende, hands-on natuurkunde, scheikunde en biologie-experimenten. [+]

Krijg grip op de wetenschap door leuke experimenten thuis uit te voeren

In deze praktische cursus zul je gaan denken als een wetenschapper, door thuis experimenten uit te voeren.

Je haalt het DNA uit fruit, observeert osmose in actie, ziet hoe verschillende vloeistoffen zich gedragen als ze bevroren zijn en bak een aardappel aan vernietiging.

Terwijl je deze experimenten uitvoert, ontwikkel je wetenschappelijke vaardigheden, waaronder observatie, archivering, data-analyse en experimentcontrole.

De cursus is geproduceerd met de vriendelijke steun van Dangoor Education. Je kunt ook genieten van Basic Science: Understanding Numbers.

Welke onderwerpen ga je bespreken?

Verdamping tijdens verwarming, gekwantificeerd op gewichtsbasis... [-]


Dublin Direct Enrollment - University College Dublin

IES Abroad
Campus Voltijd September 2019 Ierland Dublin

University College Dublin (UCD) is opgericht in 1854 en heeft meer dan 160 jaar traditie. Onder de alumni bevinden zich revolutionairen die hebben deelgenomen aan de strijd voor Ierse onafhankelijkheid, de beroemde romanschrijver James Joyce en talloze Ierse presidenten en Taoiseach (premiers). [+]

Waarom Dublin?

University College Dublin (UCD) is opgericht in 1854 en heeft meer dan 160 jaar traditie. Onder de alumni bevinden zich revolutionairen die hebben deelgenomen aan de strijd voor Ierse onafhankelijkheid, de beroemde romanschrijver James Joyce en talloze Ierse presidenten en Taoiseach (premiers).

Vandaag is UCD de grootste universiteit van Ierland. Bekend om hun beste bedrijfsschool, hun opvallende humaniora en hun leiderschap in wetenschappelijke en technologische innovatie, is er voor iedereen iets bij UCD.

De UCD-campus in Belfield bevindt zich in de zuidelijke buitenwijken van Dublin, op slechts vijftien minuten van de kust en dertig minuten van het prachtige Dublin / Wicklow-gebergte. De campus strekt zich uit over meer dan 300 hectare en omvat ultramoderne faciliteiten, musea en bospaden rond campusmeren. Woon lessen bij samen met Ierse studenten en profiteer van alles wat de stad Dublin te bieden heeft aan jongvolwassenen, aangezien meer dan de helft van de stad jonger is dan 25 jaar.... [-]


Auckland Direct Enrollment - Universiteit van Auckland

IES Abroad
Campus Voltijd 1 - 2 semesters February 2019 Nieuw-Zeeland Auckland

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. [+]

Overzicht

De Mercer Quality of Living Survey 2015 stond op de 3e plaats van Auckland in de wereld vanwege de kwaliteit van het bestaan. Met prachtige vulkanen en lavastromen, een dynamische mix van Europese, Aziatische en Pacifische invloeden, vriendelijke inwoners en adembenemende uitzichten over de kust, zul je vallen voor de unieke charme van Auckland.

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. De universiteit heeft een schat aan opties in Māori Studies en heeft een marae (heilige grond van Māori) op ​​de campus, een aanwijzing voor de diversiteit van Auckland en de Māori-erfenis van Nieuw-Zeeland. Auckland wordt je klaslokaal. Bezoek het Auckland War Memorial Museum om zijn collecties in de natuurlijke en menselijke geschiedenis te verkennen. Kom meer te weten over de gevarieerde geografie van Auckland van het vulkanische veld van Auckland tot de landengte waar Auckland op ligt. Alles wat je doet en ziet maakt deel uit van je internationale opleiding.... [-]


Korte cursussen in de wetenschap

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Short Courses in Science [+]

Short Courses in Science Titel DUUR Prijs Toelatingsvoorwaarden Contact details Certificate in Cyber ​​Security Op aanvraag beschikbaar R20000 Rang 12 2 jaar ervaring in de industrie in de Cyber ​​Security science@uj.ac.za Higher Certificate in Information Technology 1 jaar full-time (minimum) 2 jaar Part-time R32000 rang 12 science@uj.ac.za Uitgebreid Kaart Work Skills 6 dagen met inbegrip van de beoordeling R6000 Graad / diploma en bij voorkeur leerkrachten aardrijkskunde op FET-niveau. Mevrouw Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Basis Kaart Work Skills 6 dagen met inbegrip van de beoordeling R5500 Mevrouw Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Inleiding tot Geografische Informatie Systemen 14 weken R10000 Diploma of Degree in Science, Geesteswetenschappen of Education science@uj.ac.za Geo-informatica 1: Geografische Informatie Systemen 14 weken R8500 Bachelor-diploma of een gelijkwaardige opleiding, bij voorkeur met voorkennis van Geografische Informatie Systemen, Ruimtelijke analyse, Remote Sensing of Luchtfotografie in undergraduate studies. science@uj.ac.za Geo-Informatica 2: Remote Sensing en Beeldverwerking 14 weken R8500 Bachelor-diploma of een gelijkwaardige opleiding, bij voorkeur met voorkennis van Geografisch Informatie Systeem, Ruimtelijke analyse, Remote Sensing of Luchtfotografie in undergraduate studies science@uj.ac.za Semi-Thin Wax afdelingen voor histologie 40 uur R6000 Bachelor's degree in een daarvoor bestemde veld science@uj.ac.za Functional Ecology van rivieren en Wetlands 200 uur R6000 Bachelor's degree in een passende fiel d science@uj.ac.za inleidende Geology 3 maanden part-time R4000 * Op dit moment werkzaam Mineral Identificatie personeel met ervaring science@uj.ac.za * Erkenning van Verworven Competenties moet worden erkend tot een niveau van Rang 12 [-]