ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Vrije Kunsten in Zwitserland

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Een programma voor vrije kunsten kan ideaal zijn voor studenten die een klassieke opleiding willen die bestaat uit standaardonderwerpen, zoals wiskunde, Engels, filosofie, geschiedenis en politieke of sociale wetenschappen. Dit studiegebied kan studenten voorbereiden op een rijkdom aan carrières of hogere graden.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Cursus in Vrije Kunsten in Zwitserland

2 Resultaten in Vrije Kunsten, Zwitserland Filter

Leysin American School
Cursus
<
Voltijd
<
2 semesters
Engels
Campus

Academici Engels Wetenschap Math Frans 1 Frans 2 Inleiding tot engineering activiteiten Toezicht toelatingsprocedure Inschrijvingsgeld Onderwijs Prijs info

Lees meer

Leysin American School
Cursus
<
Voltijd
<
2 semesters
Engels
Campus

Accommodatie opties ESL-programma Frans 1 Lichamelijke opvoeding Lichamelijke opvoeding

Lees meer