Cursus in Vlieginstructeur

Beste 16 Cursussen in Vlieginstructeur 2019

Of u nu geïnteresseerd bent in het onderwijzen van anderen om te vliegen bent of gewoon een vliegende buff jezelf, vlieginstructeur cursussen bieden een manier om de overgang naar deze carrière of gewoon uw hobby voort te zetten. Het nemen van deze cursussen zal uw vliegervaring mogelijkheden verder of geeft u een breder venster naar de wereld van de vlucht.

Kan je je afvragen, wat is een vlieginstructeur natuurlijk eigenlijk? Vlieginstructeur cursussen bieden stap-voor-stap, uitgebreide instructie in het bemannen van verschillende typen vliegtuigen, met name eenmotorige vliegtuigen. Typische cursussen combineren klassikale instructie met hands-on tijd van het vliegverbod. Minimumeisen voor het vliegen tijden verschillen per land en instelling. Vlieginstructeur cursussen worden aangeboden door erkende scholen over de hele wereld en begin op verschillende tijdstippen van het jaar. Cursussen zijn op basis van tijd in plaats van semestersysteem vanwege de sequentiële karakter van de luchtvaart instructie.

Individuen kiezen om vlieginstructeur cursussen voor een verscheidenheid van redenen te nemen, hoewel de eerste plaats om een ​​licentie van hun instructeur krijgen. De cursussen bieden een grondige opleiding in de luchtvaart praktijken en luchtvaart.

De kosten in verband met vlieginstructeur cursussen variëren aanzienlijk. Primaire overwegingen zijn de locatie van de school of de academie, de hoeveelheid vliegen tijd die nodig is, en de brandstofkosten.

Personen die op de vlucht instructeur cursussen, en met name degenen die een vlieginstructeur programma te voltooien, profiteren van een zeer gespecialiseerde gebied dat vrijwel zorgt voor een job is wachten tot ze aan het eind van hun opleiding. Inderdaad, de snelheid van de inzetbaarheid van de vlucht instructeurs is in de 90e percentiel of hoger, dat is goed nieuws in deze economie. Toegevoegde voordelen van het nemen van deze cursussen omvatten een toename van de kennis van de geschiedenis van de luchtvaart, design en prestaties.

Er zijn veel mogelijkheden om vlieginstructeur cursussen in de Verenigde Staten en over de hele wereld nemen. Er zijn ook tal van online cursus opties aangeboden die zowel lecture- en de vlucht simulatie-gebaseerde. Aan de slag met een vlieginstructeur natuurlijk zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Carrière directe programma

San Diego Flight Training International
Campus Voltijd 29 weken Open Inschrijving Verenigde Staten San Diego

Terwijl je altijd kunt trainen een-op-een met onze pool van medewerkers instructeurs, kunt u genieten van de voordelen van de SDFTI Airline Direct Academy Career Direct Program, die een volledige primaire luchtvaart onderwijs biedt in ongeveer slechts 29 weken. [+]

Terwijl je altijd kunt trainen een-op-een met onze pool van medewerkers instructeurs, kunt u genieten van de voordelen van de SDFTI Airline Direct Academy Career Direct Program, die een volledige primaire luchtvaart onderwijs biedt in ongeveer slechts 29 weken.

De lessen worden nu gevormd. De klassen zijn beperkt tot 10 studenten.

Met de Career Direct Programma kunt u een Private Pilot Certificate (License), Instrument Rating, Commercial Pilot Certificate en multiengine Rating verdienen in ongeveer 29 weken. Deze cursus omvat de volgende uren wordt gedoceerd:

Directed Ground Study [112 Hours] Pre / Post Flight - Ground Instruction [90 uur] Kennis Testvoorbereiding Ground Instruction [48 uur] Dual Cessna 172 Vluchttijd [77,5 uur] Dual Piper Arrow Vluchttijd [10 uur] Dual Twin Engine Vluchttijd [15 uur] Solo Cessna 172 Vluchttijd [80 uur] Solo Piper Arrow Vluchttijd [5 uur] Dual Geavanceerde Flight Training Device (Simulator) [22.5 uur] Prive, Instrument, G1000, and Commercial Pilot Training Kits Privé, Instrument en commerciële kennis test Examens Prive, Instrument, commerciële en multiengine praktijkexamens ... [-]

Vliegopleider Cursussen - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Voltijd October 2019 Italië Caiolo

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die het recht geeft studenten te trainen voor de ppl en voor typebevoegdverklaringen op één motor van een vliegtuig. [+]

privileges

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die studenten de mogelijkheid biedt om de PPL te trainen en om een ​​typeaantal op een enkele vliegtuigmotor te krijgen. De vlieginstructeur kan Cpl-studentpiloten trainen na 200 trainingsuren te hebben afgevuurd en kan ook instructeurs in opleiding instrueren nadat ze 500 trainingsuren hebben afgelegd.

Instrumentele beoordeling De instructeur kan trainen voor het Ifr-onderdeel van modulaire cursussen, geïntegreerde cursussen en voor uitbreiding op een meermotorige helikopter als hij / zij de drie vereisten vasthoudt.

Type Beoordeling Instructeur kan trainen voor Type Rating Courses on Me Helicopters.

Pre-requisites... [-]

Flight Instructor Courses FI(A) – CRI(A) – IRI(A)

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Campus Voltijd September 2019 Spanje Barcelona

[+]

Bij EAS Barcelona

FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

PPL - Private Pilot-licentie

Skies Airline Training
Campus 4 - 5 maanden September 2019 Zweden Stockholm

De vluchtcertificering op instapniveau is de privévliegbrevet (PPL). Als houder van een PPL-licentie kunt u privévliegtuigen met een kleine motor vliegen. [+]

De vluchtcertificering op instapniveau is de privévliegbrevet (PPL). Als houder van een PPL-licentie kunt u privévliegtuigen met een kleine motor vliegen.

Skies Airline Training PPL-programma van Skies Airline Training brengt u van nul ervaringsdeskundigen naar een houder van een Private Pilot-licentie in minder dan 4 maanden.

Cursusinhoud100 uur theoretische training52 uur vliegtrainingGrondschoolmaterialenVlucht instructeur vergoedingenHandleidingen voor vliegtuigenEngelse taalvaardigheidsprobleemcontroleGeneeskundig onderzoekProbeer eerst CAA-onderzoekskostenKosten voor onderzoek en alle toepasselijke belastingenLooptijd... [-]

Vlieginstructeur fi (a)

Ventum Air Flight Academy
Campus Voltijd October 2019 Polen Warschau

De cursus zal zich vooral richten op de principes van het onderwijs en de beoordeling van het leren van leerlingen en het creëren in hen de juiste gewoonten om nieuwe studenten op te leiden in de toekomst. Bij ATO Ventum Air maakt u kennis met de beste instructeurs, die hun kennis en ervaring op lange termijn met u in de loop zal delen. De hele theoretische cursus wordt gehouden in het Pools of Engels. [+]

De cursus zal zich vooral richten op de principes van het onderwijs en de beoordeling van het leren van leerlingen en het creëren in hen de juiste gewoonten om nieuwe studenten op te leiden in de toekomst. Bij ATO Ventum Air maakt u kennis met de beste instructeurs, die hun kennis en ervaring op lange termijn met u in de loop zal delen. De hele theoretische cursus wordt gehouden in het Pools of Engels.

Om u de hoogste kwaliteit van onze opleidingen we voor u bereid oefeningen, die u zeker zal helpen met uw toekomstige werkzaamheden als instructeur te bieden. Theoretische opleiding bestaat uit 125 uur les en bevat onderwerpen als: de juiste lesmethoden, training processen, evaluatie en het onderzoek van studenten, mogelijke bedreigingen tijdens storingen in een vlucht, etc. De cursus zal worden gehouden in groepen van maximaal 12 deelnemers en wordt afgesloten met een interne examen en de afgifte van een certificaat na de geslaagd examen.... [-]


Vlieginstructeur natuurlijk

Royal Jordanian Air Academy
Campus Voltijd 12 weken September 2019 Jordanië Amman

Het doel van de training Voor vlieginstructeur (Airplane) is het opleiden van Pilot-kandidaat om de vaardigheidsniveau dat noodzakelijk is om te geven Flight Training voor PPL (A) en CPL (A). [+]

Flight Instructor Course

Doel van de training

Het doel van de training Voor vlieginstructeur (Airplane) is het opleiden van Pilot-kandidaat om de vaardigheidsniveau dat noodzakelijk is om te geven Flight Training voor PPL (A) en CPL (A).

De FI (A) Natuurlijk moet geven vooral de nadruk op de rol van het individu in relatie tot het belang van Human Factors in de Man-Machine en theoretische kennis omgeving interactie, moet speciale aandacht worden besteed aan Maturity en het arrest van het kandidaat, alsmede van inzicht in volwassenen, Hun gedragshoudingen en verschillende niveaus van het onderwijs.

Voorwaarde / Pre binnenkomst Ten minste een CPL (A) of PPL (A) Who Completed ten minste 200 vlieguren waarvan 150 uur als bestuurder -in- Command; De Knowledge voldaan vereisten voor een CPL (A). ... [-]

Vlieginstructeur opleiding fi (a)

Baltic Aviation Academy
Campus September 2019 Litouwen Wilna

Heeft u een diepe passie voor de luchtvaart voelen? Je hebt al CPL (A), ATPL (A) of PPL (А) kreeg maar kan nog steeds niet zitten op een plaats? Wat als we u verteld dat je veel meer kunt doen met dat? Wat als we u verteld dat je veel meer kunt doen met dat? [+]

Korte beschrijving Flight Instructor Training Course (FI (A)) op de Baltische Aviation Academy is ontworpen voor het besturen van vergunninghouders die willen pilotenopleiding instructeurs geworden.

Als een vlieginstructeur zult u:

krijgen nieuwe en nuttige kwalificatie; je theoretische en vliegende vaardigheden te onderhouden; deel je kennis en verspreiding luchtvaart koorts; verzamel je vlieguren; krijgen een waardevol voordeel als een professional.

Vlieginstructeur FI (A) kwalificatie geeft een kans om leerling-piloten leren PPL (A) en / of CPL (A) cursussen. Tijdens het Flight Instructor cursus bij Baltic Aviation Academy, zullen de deelnemers gaan door en leren van de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle vlieginstructeur geworden. ... [-]


FAA vliegopleiding voor CPL - commerciële vliegbrevet

Flying Academy, International Flight Training Center
Campus Voltijd 2 maanden September 2019 Tsjechië Praag Brno Verenigde Staten South Miami Heights +3 more

The Commercial Pilot certificaat is een kwalificatie die de houder op te treden als een piloot van een vliegtuig tegen vergoeding mogelijk maakt. [+]

De Commercial Pilot Certificate is een kwalificatie die de houder op te treden als een piloot van een vliegtuig tegen vergoeding mogelijk maakt.

Cursus toelatingseisen: Minimum leeftijd van 18 jaar Tweede klasse medische verklaring Tenminste PPL (A) (Private Pilot License) houder met 250 totaal aantal vlieguren waarvan 100 als gezagvoerder. Kennis van het Engels

Privileges: Uitoefenen van alle bevoegdheden van de houder van een PPL (A); Optreden als co-piloot (First Officer) in commercieel luchtvervoer Fungeren als piloot-in-commando of co-piloot van een vliegtuig (CPL (A)) die zich bezighouden met andere dan commerciële vervoer door de lucht operaties. Fungeren als piloot-in-commando in commercieel luchtvervoer van elke single-piloot vliegtuig ... [-]

Flight Instructor FI (Flight Instructor) -cursus

Coptering
Campus Voltijd 13 weken September 2019 Spanje Sabadell

De cursus is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar oud die het certificaat FI (Flight Instructor) willen behalen. [+]

Beschrijving van de cursus

De cursus is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar oud die het certificaat FI (Flight Instructor) willen behalen.

voorwaarden

Een kandidaat voor een FI-certificaat (H) moet ten minste 18 jaar oud zijn en:

Hebben ten minste 10 uur instrumentvlieginstructie ontvangen in de betreffende luchtvaartuigcategorie;20 uur VFR-langlaufvlucht hebben voltooid in de betreffende luchtvaartuigcategorie als PIC;

Je moet ook de totale vliegtijd van 250 uur hebben voltooid als een piloot op helikopters waarvan:

ten minste 100 uur als eerste bestuurder, indien de aanvrager minstens een CPL (H) often minste 200 uur als PIC, als de aanvrager minstens een PPL (H) heeft en voldoet aan de vereisten voor kennis van de CPL-theorie;Cursusduur... [-]

Vlieginstructeur opleiding (fi)

Horizon International Flight Academy
Campus Voltijd 14 weken September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi

Het doel van de Flight Instructor Course is om de kandidaat te voorzien van de mogelijkheid om een ​​student te instrueren om de voorwaarden voor de afgifte van een vergunning niveau. [+]

Doel van de cursus

Het doel van de Flight Instructor Course is om de kandidaat te voorzien van de mogelijkheid om een ​​student te instrueren om de voorwaarden voor de afgifte van een vergunning niveau.

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 125 uur Flying Training: 31,5 uren Duur van de cursus: 14 weken

Structuur van de Cursus

De FI (H) cursus is een full-time opleiding, de student-instructeurs de praktijk van de planning van klasse kamer les periodes en het ontwikkelen van hun capaciteit om op korte en lange briefings te geven. Tijdens deze fase wordt de student instructeur zal worden geleerd om aan te tonen en om alle oefeningen vanaf de rechterkant op zitting te evalueren.... [-]


Trainingsmanagers cursus (tmc)

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campus Voltijd 1 week July 2019 Jordanië Amman

De ICAO TRAINAIR PLUS Training Managers Course (TMC) behandelt de operationele aspecten van het beheren van een luchtvaartopleidingsorganisatie die voldoet aan de vereiste standaarden van de operatie, trainingslevering en kwaliteitsmanagement. Het zal de deelnemers in staat stellen de beoordelingsrichtlijnen van de ICAO-opleiding toe te passen om hun opleidingsorganisatie op te stellen om operationele en kwaliteitsnormen voor de ICAO-erkenning te voldoen en te handhaven. [+]

Leerdoelen: Na afloop van de cursus kunnen deelnemers hun operationele teams beheren om: eisen voor de oprichting van een luchtvaartopleidingsorganisatie te identificeren; Evalueer het niveaus van naleving van een opleidingscentrum met ICAO-bepalingen Ontwikkel een actieplan om ervoor te zorgen dat een opleidingsorganisatie voldoet aan de relevante internationale eisen.

Doelgroep: Degenen die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, beheren of exploiteren van een luchtvaartopleidingsorganisatie, met inbegrip van huidige en toekomstige opleiding: bestuurders; managers; Afdelingshoofden; Operations managers.

[-]

Vlieginstructeur (FI) cursus

Barcelona Flight School
Campus Voltijd 9 weken September 2019 Spanje Barcelona

De vlieginstructeur (FI) Course is de eerste en gemakkelijkere manier om de vlucht ervaring om uw logboek toe te voegen alvorens aan een luchtvaartmaatschappij. Na de vereiste opleiding hebben voltooid, zal de vlieginstructeur kunt u op te treden als vlieginstructeur, het onderwijs en het verstrekken van Groundschool Flight training om andere studenten. Het nemen van een taak van vlieginstructeur bij een vliegschool is een van de beste manieren mogelijk om ... [+]

De vlieginstructeur (FI) Course is de eerste en gemakkelijkere manier om de vlucht ervaring om uw logboek toe te voegen alvorens aan een luchtvaartmaatschappij.

Na de vereiste opleiding hebben voltooid, zal de vlieginstructeur kunt u op te treden als vlieginstructeur, het onderwijs en het verstrekken van Groundschool Flight training om andere studenten.

Het nemen van een taak van vlieginstructeur bij een vliegschool is een van de beste manieren mogelijk om uren te bouwen, terwijl de opleiding van andere piloten, en te consolideren uw vliegende vaardigheden in een entry taak in de luchtvaart die zullen, op hetzelfde moment, kunt u contact houden met de Airline Pilot arbeidsmarkt.... [-]


Faa vliegopleiding

Naples Air Center
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Naples

De FAA Private Pilot Certificaat cursus is het instapmodel cursus voor alle piloten, of u verder op aan een luchtvaartmaatschappij carrière of die als recreatieve piloot te blijven, is dit de eerste cursus we allemaal ondernemen. Tijdens de training zul je de basisvaardigheden die betrokken zijn bij het manoeuvreren van een vliegtuig, navigatietechnieken evenals basisinstrument vliegen vaardigheden te leren ... [+]

FAA Part 141 Flight Training

De FAA Private Pilot Certificaat cursus is het instapmodel cursus voor alle piloten, of u verder op aan een luchtvaartmaatschappij carrière of die als recreatieve piloot te blijven, is dit de eerste cursus we allemaal ondernemen. Tijdens de training zul je de basisvaardigheden die betrokken zijn bij het manoeuvreren van een vliegtuig, navigatietechnieken evenals basisinstrument vliegen vaardigheden te leren voor de vlucht in dag visuele meteorologische omstandigheden. Training wordt normaal uitgevoerd in een eenmotorig vliegtuig.

35 uur vlieginstructie (20 uur met een instructeur) - 20 uur grondschool FAA Part 141 - Career Pilot Cursussen

De volgende cursussen zijn samen verpakt voor de persoon die wil Naples Air Center te komen en 7 maanden later vertrekken klaar voor een Pilot carrière.... [-]


Vlieginstructeur cursus (fi)

Martinair Flight Academy
Campus Voltijd Deeltijd 6 - 12 maanden September 2019 Nederlanden Lelystad +1 more

De training voor de vlieginstructeur (Flight Instructor = FI), alsmede de opleiding tot instrument vlieginstructeur (Instrument Rating Instructor = IRI en Multi Engine Instructor = MEI) zijn gespecialiseerde trainingen. [+]

De training voor de vlieginstructeur (Flight Instructor = FI), alsmede de opleiding tot instrument vlieginstructeur (Instrument Rating Instructor = IRI en Multi Engine Instructor = MEI) zijn gespecialiseerde trainingen.

FI - vlieginstructeur De training voor de vlieginstructeur (basisopleiding) is al een deel van de Martinair Flight Academy voor vele jaren. De eisen voor het starten van de opleiding zijn een geldig CPL met september klassebevoegdverklaring (EASA License). Een minimum van 5 uur is te vliegen gedurende de laatste 6 motnhs voorafgaand aan de start van de cursus en een ingang test moet worden doorgegeven. Deze test is verplicht.

De essentie in het theoretische deel van de opleiding tot vlieginstructeur zijn speciaal onderwijs leerling-piloten over aerodynamica en luchtvaartwetgeving en leren hoe klassieke briefings te geven.... [-]


Instructor’s Course

Mideast Aviation Academy
Campus Voltijd 2 - 4 maanden September 2019 Jordanië Amman

[+]

Zal tenminste CPL hebben of 200 uur vluchttijd voltooid hebben, waarvan 150 uur als PIC als u PPL houdt. Voldoet aan de kennisvereisten voor CPL zoals uiteengezet in bijlage I bij FCL 1.470.

Looptijd:

4 maanden

Theoretische Uren:

125 uur.

Vlieguren:

[-]